avrupa birliği uyum konularından biride bu tuv olayı ama goruyorum ki adamlar ''avrupa'' memeleketimizin uzerinden kotu reklam yapıyorlar ''erkekler silah tasıyormus'' ozellikle yok abi yok nereye gitsek avrupalının tuzagına dusuyoruz...
avrupa birliği uyum konularından biride bu tuv olayı ama goruyorum ki adamlar ''avrupa'' memeleketimizin uzerinden kotu reklam yapıyorlar ''erkekler silah tasıyormus'' ozellikle yok abi yok nereye gitsek avrupalının tuzagına dusuyoruz...
ya can taşıyosun kemer pazarlığı yapıyosun değil olay istanbulda hatlı minibüslerde yada otobüslerde ayakta gidenler kemeri g.tüne mi takıyo olay illa can güvenliği ise önce onlara ayakta yolcu aldırmıyıcaksın sonra tüvde böyle zorunluluklar koyucaksın ne günahı var servisçinin![]()
Ayakta yolcu almak yasak değil mi? Bitti gitti.
metrobüste bile ayakta yolcu taşınan bi memlekete fazla diyorum ben bu tüv olayı adamıda haklı buluyorumben olsam bende aynısını yapardım hatta belki daha bile ileri gider yangın söndürücüyü adamlara sıkardım
edit: millet kamyonun damperini indirmeye üşenip köprü deviriyo bu memlekette biz can güvenliğinden bahsediyoruz![]()
İşte ben de o yüzden iki ucu boklu deynek dedim ya. Bir tarafta uygulamaya çalıştığın bir standart var, diğer tarafta ise imkansızlıklar.
Keşke verdiğimiz onlarca vergi çarçur edilmese de, ülkemizde refahı, kaliteyi, standartları yükseltmek için kullanılsa. Ama ya bunu düşünemiyorlar ya da para sefası yapmak bu kadar tatlı geliyor insanlara...
Oyunuzu gelecek seçimlerde bana verin...
zuahahahha
Dayı kızmış![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
birde almanyada buşekilde yayınlanması imaj açısından pek hayırlı olmamış ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
öldüm gülmekten adamın suçu sırf kameralar olduğu gün gitmesi![]()
video bizim icin baya kotu olmus . karalama kampanyasi gibi , yok bolge halkinin sabirla alakasi olmaz ,erkekler silah tasir , geridonusumden bi haber vatandas ...
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)