çok iyi olmus. malzemede guzel olunca sonuc mukemmel..elinize saglık beyler.
Printable View
çok iyi olmus. malzemede guzel olunca sonuc mukemmel..elinize saglık beyler.
emegi geçen herkese teşekkürler on numero olmuş klip
Alp2 bomba :)
Cevırmede sureklı bi fuck fuck değilde, eşlileri ile olabilirdi biraz daha ;)
Bence tam mantıklı, olması gerektıgı gıbı bıtmıs. Merak uyandıracak, 2.yi bekletecek cinsten :)
Buğra sen neden soyundun onu anlamadım yaw :)
hahaah güzel olmuş dedim bu kim buğra çıktı adam artisss :D elinize sağlık herkesin dediği gibi biraz daha çatara patara isterdik :)
ss tuning değilmi orası yaw :D güzel olmuş kurgu süper.
video bitince cıktı herşey meydana :D
Face'te izlemiştim zaten bir kez daha izledim diğer çalışmaları izlediğim gibi eline sağlık dediğin gibi ilk çalışma kısa metrajda devamı olcaksa güzel olur.Tekrardan elinize sağlık 10 numara video olmuş.Araç sahibinide Allah kaza bela vermesin
güzel olmuş bence, çok beğendim...devamını bekliyoruz, kolay gelsin buğracım :)
Cok iyi olmuş bugralar ellerinize sağlık ama keşke biraz daha uzun olsaydı :)
Buğra abi mükemmel olmuş.Kurgu , senaryo , çekim süper olmuş devamını 4 gözle bekliyorum . . .
Bugra abi kurgu harika gercekten ama bende herkes gibi AB nin daha öne cıkmasini bekliyordum ço kısa sürdü güzel bi kadranda yakısırdı sonuna :)
*Bugra abi o nasil evden çıkıştı öyle :D
Eline sağlık gerçekten başarılı bazı açılarda kusur olsada çok güzel,
sonaryoda otomobil sahnesi kısa olmuş devamı olacağı için asında merak uyandırması iyidir :)
İlgi çekici aynı zamanda dikkatimi çeken techturkey e teşekkür göremedim :)
Gerçi tabiki bunu Oz ile halletmişsinizdir. Teşekkür olmasada zaten güzelce bir reklamı varzaten :D
Ben beğendim gerçekten başarılarının devamını dilerim :)
ya bura 50 bin kere söylemişimdir ama ellerine sağlık kardeşim şu videoları görünce kesinlikle ve kesinlikle hiç bir düzenleme vs yapılmasada şu memetin yazlıktaki çekimi istiyorum abii mal verin bana :D
herşeyi ile on numarada benim takıldıgım nokta selim tornavida tutmasını bilmiyor arabanın neresi ile uraşıyor lan ahahahahuah
bugra çok iyi yavrum devam böle, ab'ye laf yok zaten
gerçekten çok başarılı bii film olmuş....
ABye kocaman masallah :)
Organizatör ezmis, ezel bk yemis yanında 40 yıllık oyuncu gibi ahaha :)
Bugra cekim de cok güzel olmus ellerine saglık ama AB bölümleri daha uzun tutulmalıydı, bi kadran bitirmesi olmalıydı biseyler eksik kalmıs gibi...
Senaryo falan güzel, arabaya biraz daha yer vermek lazımdı.
müthişş olmuş eline sağlık bro
emeği geçen herkezin emeğine sağlık çok beğendim ;)))))
Mükemmel olmuş ortamlar konuşmalar AB ye ayrıca maşallah ellerinize sağlık.
bu haliyle d süper olmuş.. ellerine sağlık buğra(lar) selim ve alp2. ab vtecinde maaşallahı var. cut-off sesi şahane :)
herkeze tesekkurler videonun AB bolumu tamamen benm genetik cenabetligim yuzunden kısa oldu:D sanzumandı debrajı aks maks derken:D buaraada butun parclarım geldi bi karlar erisin :D
gariban yanlıs adama kaldırıyorsun:)
Bugraaaaa super olmus kardesmmm... Oyunculara da araçlara da masallah..
Ellerinize sağlık...Kurgu süper olmuş...Araba sahneleri çok kısa bencede...Devamını bekliyoruz...
Görüntü Kalitesi Süper....
Diğer hususlar için aynı şeyleri söyleyemem...
Teşekkür ederim Murat'cım.Beğendiğine sevindim.
Teşekkür ederim Mert'cim.Beğendiğine sevindim.
Doktor,cenabet bir kişiliğe sahip :) Buğra abinin çekimi 2 saat sürdü hemen hemen.Zaten tek zorlanmadığım sahne orasıydı.S&S Tuning'de Doktor ve Alp2'nun çekimi ise,aman Allah'ım.Sinir hastası olduk :) Ama çok güldük :D Sabaha kadar sürdü.Kerim abi ve Oytun'a ayrıca teşekkürler sabırlarından ötürü.
Başka bir gün de yol çekimlerini aldık.Üşüdük.Ben hasta bile oldum hatta :) Diğer çekimleride başka bir güne aldık ama yol çekimlerini istediğim gibi yapamadım.Sebep;doktor cenabet :) Şanzıman kırılır,debriyaj biter,aks dağılır,parça yanlış gelir.2 ay oldu neredeyse çekeli ama bir türlü yapamadık.
Düşündükki Part 2 gelsin.İnsanlarda çok merak etti.Herkes AB videosu istiyoruz diye beynimi yedi.Telefonlar susmadı :) Bende koyayım bari düzenleyip dedim.AB'yi daha çok çekmekti yoksa planımız ama kısmet olmadı.Part 2'de inşallah :) Zaten senaryonun devamı var.Daha bitmiş değil.
bizaaannnnggghh sesi komedi zaten :D Orayı yapayım mı,yapmayayım mı diye uzun uzun düşündüm.Sonrada koydum direk :)
Eleştirilerin için çok teşekkür ederim.
Teşekkür ederim Emre'cim.Beğendiğine sevindim.Aynen aynen :D Doktor bir an önce duş alsın :D
Teşekkür ederim.Beğendiğinize sevindim.Part 2 gelecek kısmetse :) Bol bol AB'ye yer vermeyi düşünüyorum.
Teşekkür ederim.Beğendiğinize sevindim.İnşallah :)
Teşekkür ederim.Beğendiğinize sevindim.Meydan okuyan otomobil olarak HULK'ı düşündük.Ama uygun görmezler diye düşündüğümüz için farklı bir otomobil kullandık.Yoksa HULK'tı :)
Teşekkür ederim.Beğendiğine sevindim :D Ne kadar dandik bir proje yapmışsınız ya :D Her yeri dağılıyor :D
Teşekkür ederim.Beğendiğinize sevindim.
Teşekkür ederim kardeşim.Beğendiğine sevindim :) Emo Emo xD
Teşekkür ederim.Beğendiğine sevindim.Part 2'ye kısmetse :)
Teşekkür ederim.Beğendiğine sevindim.Valla kısmet :) Part 2 inşallah :)
Teşekkür ederim.Beğendiğine sevindim.
Teşekkür ederim Mr.İnci.Anlattım sebeplerini.Oku :)
eline sağlık Buğra süper olmuş az daha uzun olsaymış keşke Alp2nun oyunculugna doyamadık :D
Oytun Bey,teşekkür ederim efendim.Zahmet etmişsiniz yorum yazarak :D Şaka yapıyorum :)
Teşekkür ederim.Valla o kadar saat beklediniz Kerim abi ile beraber.Allah razı olsun.
Metin Akpınar :D Millet gerçek sanacak ya :D Geçen soruyorlar,akrabaymışsın diye :D Yok öyle bir şey :D Buğra abinin göbek fena ama di mi :) Kesin kilo vermesi lazım :D
Geri kalan bölümler,cenabet doktora bağlı :)
Teşekkür ederim Bora.Beğendiğine sevindim :) MAD ve MUR diyorum,anlarsın :)
Olacak tabi.Olmaz mı :) Ama işte,teknik sorunlar bir türlü izin vermedi.Gerçi,bir bölümünü çekmeyi başarabildik.Bekliyoruz şu anda :) Denemedim değil müzik klibi gibi yapmayı.Ama böyle daha güzel gözükür diye düşündüm.Açıkçası merak ettim.Acaba kısa metrajlı bir film çekebilecek miyim ya da çekebiliyor muyum diye :)
Teşekkür ederim.Beğendiğinize sevindim.Aksilikler yüzünden Part 2'ye kısmet olacak inşallah :)
Teşekkür ederim.Beğendiğinize sevindim.F&F gibi bir şey çıkartırsak ne mutlu bize :)
Valla çok beğendim abicim, belirttiğim gibi:). Devamını bekliyoruz, emeğine sağlık:icon_tup:
bugra gerçekten mükemmel olmuş filim gibi süper:icon_tup:
Teşekkür ederim abicim :) Allah razı olsun.
Teşekkür ederim.Beğendiğine sevindim.Part 2'ye inşallah :)
Teşekkür ederim abi.Beğendiğine sevindim.
Teşekkür ederim Murat abi.Odun ya onlar :D Eğitmek lazım :D
Yazayım mı yazmayayım mı diye ikilemde kaldım :) Devamı olacak inşallah bir aksilik olmazsa eğer.Bazı bölümleri çekildi zaten.Senaryo böyle bitmiyor çünkü :) Sonunu izlerken zaten LAAAN diye bağıracak herkes :D Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim abi.Beğendiğine sevindim.
emeğinize sağlık valla çok güzel olmuş :) devamını da bekliyoruz sabırsızlıkla.
Eline sağlık gene güzel bir video olmuş :) bekliyoruz devamını
kardesım elıne saglık ehrzmankı gıbı muhtesem olmus tebrık etmeyı unutmusum
Teşekkür ederim.Devamı gelecek :)
:D Abi,kaç kere döndürdük senin muhabbetini bir bilsen.HULK ve Gariban mı olsa dedik ama sonra vazgeçtik yanlış anlarlar bizi diye.Konulu konulu :D Mekaniker - Mapper :D
Teşekkür ederim abi :)
Teşekkür ederim kardeşim benim.Allah razı olsun.
Teşekkür ederim abi :) Beğendiğine sevindim.
Teşekkür ederim yavru.Şart valla.E,al artık lenslerinide Mark2 kullanayım biraz :D
Teşekkür ederim abi :) Valla,aslında sağlam bir şey çekip,bir sinema salonu ya da projeksiyon odası kiralayıp,gösterime sunmak lazım :) Güzel fikir bence.
Teşekkür ederim abi :) Paylaştığın içinde teşekkürler.Gerekli açıklamayı yaptım neden az olduğundan dolayı.Diğer videoya kısmet inşallah.
Teşekkür ederim :)
Teşekkür ederim.Beğendiğine sevindim.Paylaşım içinde teşekkür ederim :)
Valla yalan yok.Buğra abi hem işi biliyor,hem de kameraya alışkın.Beni hiç zorlamadı :) Teşekkür ederim abi.Beğendiğine sevindim.Buğra Yıldırım zayıflasın kampanyası yapmayı düşünüyoruz :D
Teşekkür ederim.Beğendiğine sevindim.Doktor,ne odun adamsın ya :D
mükemmel olmuş , izlerken bitince üzüldüm :F , uzunluğu iyi aslında ama part2-3 diye devam ederse çok güzel olur..
Teşekkür ederim kardeşim,evli adamım benim :) Adam cenabet,biz napalım :D
Spor şart diyoruz :)
Teşekkür ederim Özgür.Beğendiğine sevindim :)
Hayvansın ya :) Yazsana senaryo sen.Onu gerçekleştirelim bari.Vardır gene aklında senin güzel fikirler.
Devamı var,inşallah :) Teşekkür ederim Recep'im.Yi bini yi :D
Teşekkür ederim.Gelecek inşallah :)