Printable View
emre turboyuda yapar yakında
Alıntı: FoCuSN70 Nickli Üyeden Alıntı emre turboyuda yapar yakında evlilik 2 sene sonra falan olsa olabilme ihtimali vardı :D
Alıntı: despe Nickli Üyeden Alıntı evlilik 2 sene sonra falan olsa olabilme ihtimali vardı :D ah ah....ben arabayı satmak zorunda kaldım sırf bu yüzden....şimdi dizel arabaya biniyorum.... maaşallah emre gün geçtikçe dahada iyileşiyor tosun....şarap gibi maaşallah....;)
Alıntı: serda-R Nickli Üyeden Alıntı ah ah....ben arabayı satmak zorunda kaldım sırf bu yüzden....şimdi dizel arabaya biniyorum.... maaşallah emre gün geçtikçe dahada iyileşiyor tosun....şarap gibi maaşallah....;) hehe olsun aga hayırlı işe gitmiş yine :) inşallah ben satmak zorunda kalmam :) sağolasın aga imkanlarım dahilinde uğraşıyorum. şimdide emmeyi değiştirme niyetine girdim ama bakalım :)
Alıntı: despe Nickli Üyeden Alıntı evlilik 2 sene sonra falan olsa olabilme ihtimali vardı :D düğünden sonra parayı bulursun nikahta keramet vardır gelen bereketiyle gelir hayırlısıyla
üstler kötü sanki?
Alıntı: EK648 Nickli Üyeden Alıntı üstler kötü sanki? evet şu an için öyle. üstlerde zengin.