emre turboyuda yapar yakında
FoCuSN70 Nickli Üyeden Alıntı emre turboyuda yapar yakında evlilik 2 sene sonra falan olsa olabilme ihtimali vardı
MTM-PROSTOCK GARAGE Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı oynama olm arabayla oyuncak gibi turbo yap dedik garip garip ecu lar bağlıosun
despe Nickli Üyeden Alıntı evlilik 2 sene sonra falan olsa olabilme ihtimali vardı ah ah....ben arabayı satmak zorunda kaldım sırf bu yüzden....şimdi dizel arabaya biniyorum.... maaşallah emre gün geçtikçe dahada iyileşiyor tosun....şarap gibi maaşallah....
serda-R Nickli Üyeden Alıntı ah ah....ben arabayı satmak zorunda kaldım sırf bu yüzden....şimdi dizel arabaya biniyorum.... maaşallah emre gün geçtikçe dahada iyileşiyor tosun....şarap gibi maaşallah.... hehe olsun aga hayırlı işe gitmiş yine inşallah ben satmak zorunda kalmam sağolasın aga imkanlarım dahilinde uğraşıyorum. şimdide emmeyi değiştirme niyetine girdim ama bakalım
despe Nickli Üyeden Alıntı evlilik 2 sene sonra falan olsa olabilme ihtimali vardı düğünden sonra parayı bulursun nikahta keramet vardır gelen bereketiyle gelir hayırlısıyla
üstler kötü sanki?
EK648 Nickli Üyeden Alıntı üstler kötü sanki? evet şu an için öyle. üstlerde zengin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları