Modellemi oluyor bu işler eski amerikanların kimseyi geçememesi lazım ozaman.
Subarular güzel gitmiş.
Modellemi oluyor bu işler eski amerikanların kimseyi geçememesi lazım ozaman.
Subarular güzel gitmiş.
bal gibi nladın ne demek istediğimi, de laf ebeliğindesin...
biri 10 küsür yıllık araç, biri daha bikaç yaşında. Zaten olası motor performansından ne kadar kaybetmiştir??
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
......................................
Benim burada belirtmek istediğim; e46m3 lerin gitmeyenlerini konuştuğumuz bir dönemde, buradaki atmo e36m3 yüklü sti ya karşı ne yapacaktı??? üstündenmi atlıcaktıki burda şak şak yapanlar ne bekliyordu??
Düne kadar stock sti e36m3 deler diyenleri görmek lazımdı aslında burdada neyse. Kaldıki milet bundan bile sevinç kaynağı buluyor kendine. Yoksa kimse sti da yada zn de harcanan emeğe bişi demiyor. e36 lıda cesaret hapı içmiş belliki, yoksa dükkana girip böle meydan okumak akıl işi değil
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Türkiyede e30m3 dışında benim bildiğim hiçbir e36 m3 e bu tipte bir işlem yapılmadı, farkındaysan bukadar m3 cüyüz tekimiz bile arabayı tanımıyoruzyani tanısakta bu tip bi işlem olmadını bilioz. Olsa olsa kapak taşlama, bilemedin biraz ince conta vardır. Oda turbo aracın egzoz değişimine bile denk gelmez.
m3' e hakkıyla giden m3 deniyo
m3 te storeker var deniyo
subaru yüklü olduğu nerde yazıyo?
kaldı ki, gülmeler burada dönen muhabbete ve zn nin yaptığı şakaya.
stroker varmış galiba denio...
sti için yapılan modları ise 2 sayfa geride ZN nin sahibi arkadaş vermiş. Bi dikkatli okuyalım forumu, işimize gelenler çarpmasın sadece gözümüze...
nie kabul görmesin dostum, babalar gibi geçmiş. Ama anlaşılmayan taraf zatende geçmesi gerekir bunda bukadar alkış tutlacak ne var ben bunu soruyorum???
Tabiki bravo denecek, tebrikler denecek. Ama nasıl ezmiş yaaa denecek ne var ortada??
O kadar m3 çü bu arabada ne oldunu bilmiyor mu peki?M3 te yazılanlar vardır yoktur bişey diyemem ben var olduğunu kabul ederek yazdım sahibi sallamış olabilir okdaranı bilemem.Turbo arabanın atmosferiğe göre avantajı var ama konu o değil zaten model olayına takıldım ben e46 da olsa geçebiliceğini sanmıyorum.
bende açıklıyorum, arkdaşın garaja gelip aracına bu kadar güvenerek, znyle yarışmak istemesi ve zn nin aradan fırlayıp gitmesi son olarak sti' in sinyal vererek önüne geçmesi m3' ün. Bide bu var arabadaki insanlar arkadaş olunca gırgır, şamata oluyo böyle durumlarda, çok anormal bişey değil heralde?
ironiyi bırak yazdım 2 post önce "adam cesaret hapı almış" normal değil yani![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)