User Tag List

Sayfa 7/7 İlkİlk ... 567
126 sonuçtan 115 ile 126 arası

Konu: ac 106 gti . car 106 gti. um saxo vts

vtecburac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tolga_R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizde istiyoruz burdan bende söylüyorum ac gibi giden saxom var type r clio rs ve benzeri araçlarla denemek istiyorum isteyen olursa msj atarsa sevinirim
    ben istiyorum canım her türlü koşarız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tolga İstanbulda Anadolu yakasındaysan Utku var Clio RS. Onunla denetiriz. Okan var Burgazdan. Roll için canını verir Onunla da denetiriz.
    okanla denedı zaten abi zaten o videoları soruyor ama okanın pek işine gelicek sonuç olmadıgı ıcın ortada konulmadı

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    burak vtec hazırsa havalar düzelince bende denemek istiyorum emg astra bide su stok fn2 vardı onla ama bi 20 gün falan var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tmam orçuncum deneriz nasip kısmet, fakat ben öle kalabalığa çıkmam kardeşim max 4-5 araba olursak ok

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    oki bende sitrese giriyorum ve denenmiyor zaten birazda geç olursa daha temiz olur

kıvanç
    Misafir
    Alıntı vtecburac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    okanla denedı zaten abi zaten o videoları soruyor ama okanın pek işine gelicek sonuç olmadıgı ıcın ortada konulmadı
    okan buraya üye değil streetfire a bakarsan videoyu koyduğunu görürsün zaten herkesi kendiniz gibi sanmayın adam 400km yol tepio 2 roll için hala arkasından laf çeviriosunuz aslında o gece denemeyecekti birisiyle buluştuk 17 jantlar vardı bagajdada eşyalar vardı saxo da zaten haddinden fazla iyi gidiyor zaten denemeden sonra aracın sahibini araç başında gidip tebrik ettik okanda bende. saxonun koltukları söküktü şanzımanıda acayip kısaydı baya yüklü olduğu rolantisinden bile belli ediyodu

ss clio rs : filtre,egzos 17"jant
    ty saxo : filtre,egzos, saç jant, koltuklar sökük, derreceli egz. , chip, kısa şanzıman v.s

http://www.streetfire.net/video/Stoc...axo_734484.htm

vtecburac aracın vti ise ve gırtlak yüklü değilse bu saxo ile deneme boşa benzin yakarsın kardeşim

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rs cide guzel surememıs zaten..
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

kıvanç
    Misafir
    Alıntı 06roz54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rs cide guzel surememıs zaten..

rs in 17 jantla rolle çıkması baştan hataydı zaten 2 kez denediler bunu videoya alabildim bundada vites kaçırdı araç soğukken erken kesiyor sağlıklı deneme yapamadan döndük zaten diğer denemede hemen hemen bunla aynı oldu ama o bahane değil saxo hertürlü geçerdi o gece

Tolga_R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kıvanç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rs in 17 jantla rolle çıkması baştan hataydı zaten 2 kez denediler bunu videoya alabildim bundada vites kaçırdı araç soğukken erken kesiyor sağlıklı deneme yapamadan döndük zaten diğer denemede hemen hemen bunla aynı oldu ama o bahane değil saxo hertürlü geçerdi o gece
    Arkadaşım burda yalan yanlış şeyler yazmayın lütfen bilmiyorsanız sorun söylerim zaten benm gizlim saklım yok. Araç lastikleri 185/55/14 yani orj ebat sadece jantlarım sac(Ama emin ol çelikle bir farkı yok mamiyle denedik gördük). Şanzuman öyle çok çok kısa değil 14-60 var bu orjinalin bir kısasıdır. Bunun kısası13-59, 13-61 diye gider. Araçta chip filtre egzoz ve egzantrik var yani vs vs filanda yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kıvanç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    okan buraya üye değil streetfire a bakarsan videoyu koyduğunu görürsün zaten herkesi kendiniz gibi sanmayın adam 400km yol tepio 2 roll için hala arkasından laf çeviriosunuz aslında o gece denemeyecekti birisiyle buluştuk 17 jantlar vardı bagajdada eşyalar vardı saxo da zaten haddinden fazla iyi gidiyor zaten denemeden sonra aracın sahibini araç başında gidip tebrik ettik okanda bende. saxonun koltukları söküktü şanzımanıda acayip kısaydı baya yüklü olduğu rolantisinden bile belli ediyodu

ss clio rs : filtre,egzos 17"jant
    ty saxo : filtre,egzos, saç jant, koltuklar sökük, derreceli egz. , chip, kısa şanzıman v.s

http://www.streetfire.net/video/Stoc...axo_734484.htm

vtecburac aracın vti ise ve gırtlak yüklü değilse bu saxo ile deneme boşa benzin yakarsın kardeşim
    o saxo benım arkadasım nasıl gıttıgın senden daha ıyı bılıyorum, ayrıca kendiniz gibi derken sen ne demek istedin hayırdır?

KingoAtmo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah , kazasız belasız ,
    208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025
    Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.