kanka tamam anlaştık senle deneyecegiz ve sende video kayacaksın tabiki dostluk kazanır bu işler sıkıntı degil videoda kayboldugun dedigin zaman en fazla 3boy vardı artı egzoz orjin susturucular sadace chip vardı
Printable View
hiç fark etmez kanka ikinizlede denerim biraz işlerim var halledeyim görüşelim ok gebzeye gelirmisn güzel bi toplatıda buluşalım olurmu
zaten yılmaz fena kızmış :) ama suan kimseyle denemem baya bi sıkıntılar var sönsörler falan arabayı bakıma almam lazım işten hiç bir şeye fırsat bulamıyorum suan bile işteyim ondan sonra denerim herhalde yılmazla ama kanka sonra fn2 typer vardı ya onla bi denemek istiyorum tabi halen stok biniyorsa gerçekten bi saglıklı basalım ne olcak bende merak ediyorum
orçuncuğum biz aynı semtin çocuklarıyız biraz kalabalık olduğu için denemeler pek sağlıklı olmadı kaldı ki arabayı yeni aldım pek tanımıyorum eğer beni kırmazsanız tek tek denemek isterim car lada senlede sağlıklı denemeler yaparız tartışma olmasın die videoyu araç içinden kaliteli çekeriz
ayrıca video da kamyon çıktığında ben gaz kestim ölümüne basmıyoruz ortada bir idda da yok aracı yeni aldım çözmeye çalışıyorum isteyen geçtim desin isteyen geçildim yeni videolarda daha net görülecek.
tamam kanka havalar biraz kendine gelsin yanlız teke tekte nasıl video yapıcaz yine arac dışından olur anca yada 2 ye 2 video yaparız videoda tam net olur
sıkıntı yok bak baştan söylim mazret kabul etmem adamla 6 kez roll yapıyoruz her seferinde 4 üncü vitesde benzin kesiyor araba mantıklımı...
sende de öyle birşey olmasın
bende gülüyom kaç kez rol yapıyoz hep 4 de kesiyor ya bir kaç denemeden sonra 3 e de düşerde sonuçta yakıyor benzini :id
yeni denemeler yaparız kanka ya sıkma canını sonuç çıkar ortaya
ben sonucu biliyorum zaten subaruyla bastığınızda bende arkanızdan bastım gişelere gelmeden yanınza geldiğime göre sonuç ortada
kimseyi kayırmıyorum yanlış anlaşılmasın ama..pompası arızalı bi 106 gti az benzinle 1 2 3 vitesler hiç kesmez ve 4 un ortalarında gaz kesmeye başlar..kesiyo dediyse dogru soylemıs olabılır arkadaşlar...1 2 3 kesmez sadec 4 de keser böyle ihtimal vardır..
dogru tabi ya hepimizde o olay va az benzin olunca 4 sonunda kesiyor
o zaman 23 de açtığım farkı söylesin 4 sonuna kadar 3 4 boy var
yaa yılmaz allah aşkına boş konuşmayın yaa bilenler biliyor 106nın 4.vitesin ortalarında az benzinle benzin kestiğini..diyorsunki 2 3 fark acıyorum senınle teke tek denemelerde hep 2 3 en az bir boy öndeydim ve 4e atınca araba yıgılıp kaldı ve sen gectin,EMİN OL BENZİN KESMESEYDİ DAHA COK ACARDIM..çünkü 106 1 kişiyle daha ii yürüyor!!sana bunu inandıramıyorum tamam ilk buluşmada birdaha deneyeceğiz..oki?AYRICA BU KONUYU TARTIŞMAK İSTEMİYORUM BENCE AYIP OLUYOR SONUCTA AYNI YERİN ADAMLARIYIZ!!!
o zaman kanka benzini ni koyda gel ben gördüğümü söyledim teke tek ken de yanlızkende benim arabanın bir eksiği yoksa ayrırı kardeşim.
benim bütün oyun car ben alır seni keşke benle bi deneseydin ya valla he alper anladın sen onu dimi ilk denemeden video ile bu sonuca baglayacagım......