Ben 106 yı stohh sanıyordum yahu .....
Huzur Spec ---> 1.6 TDI S-LINE A3 8VS
[QUOTE=Görkem;1169502]benden videolar,,,cenk ilk sayfaya alsana videoları QUOTE] aldım bro
chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Gündüz boş yolda bambaşka oluyo Bızım cenafar, karışık kullanım 11lt. yakıyo çoğu bınek araba ıle aynı Eyvallah Onur 7. bıze çok gelır 6.vıtes kesıcı 280 lerde kadir abi , şu anki halin le, yol müsait olsa uzun yol olsa çıkabilrmi veya son hız ın kaç olur ??
Dr.Ecu AntaLya
MuratGürakan Nickli Üyeden Alıntı Ben 106 yı stohh sanıyordum yahu ..... stoh 106 böyle yuruse dier arabalara yazık derdim..11.5 sıkıştrma wiseco piston var haliyle avans ayarı için chıp var..
Thanks to TURBO ZONE REMAPS
masallah heyecanli gece olmus
onursoytam Nickli Üyeden Alıntı kadir abi , şu anki halin le, yol müsait olsa uzun yol olsa çıkabilrmi veya son hız ın kaç olur ?? O videonun çekildiği yolda 265-270 e kadar basıyoruz 280 için daha fazla düzlük gerekir
biraz da rampa aşşa gerekir sanki
06roz54 Nickli Üyeden Alıntı biraz da rampa aşşa gerekir sanki Rampasız olmaz
Görkem Nickli Üyeden Alıntı erhanda varsa daha iyisi koysun oda Var görkemcim daha iyisi daha büyügü nereye koyalım :P :P Ankara dışındayım arkadaslar donunce koyarım
erh Nickli Üyeden Alıntı Var görkemcim daha iyisi daha büyügü nereye koyalım :P :P Ankara dışındayım arkadaslar donunce koyarım sen dön ben koyarım erhan
maşaallah araçlara... şeref ustanın aracının maşaallahı var...
Görkem Nickli Üyeden Alıntı çok eğlenceli ve kalabalık bi geceydi çok eğlendik bendeki videolarıda eklicem,,,vti - vti ---vti hgt ---vti 106 videoları görkem vti 106 videosu nerde?
remaps.tr & Turbo Zone Garage
Subaru şaka yapmış.
maşallah araçlara güzel denemeler olmus. type-r a ayrı bi maşallah
fatiii Nickli Üyeden Alıntı görkem vti 106 videosu nerde? fatih makina bende değildi ben çekildi sanıyodum ama gtc-106 varmış maalesef vti yok ......
Kadir abi senin aracın spec leri neler??
S16 Nickli Üyeden Alıntı Kadir abi senin aracın spec leri neler?? agzına cakılı bi type r al sana spec
fatiii Nickli Üyeden Alıntı agzına cakılı bi type r al sana spec tamam yaw
fatiii Nickli Üyeden Alıntı agzına cakılı bi type r al sana spec Stock motor bro Chip(sen onu saymıyon ya )+eğsoz+cadde tıpı egzantrık 250hpcık
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları