harbiden musti ha dayanamamışsın ortaya salıvermişsin calibrayı dört gözle bekliyoruz
serkanım calibra yalan oldu elimizde vectra var onla idare et artık ayrıca benım işim kameraman cevat kelle lık yapmak kapışma işlerine veli kardeşim bakıyo
serkanım calibra yalan oldu elimizde vectra var onla idare et artık ayrıca benım işim kameraman cevat kelle lık yapmak kapışma işlerine veli kardeşim bakıyo
kanka madem calibra yalan oldu sana daha prof bir kamera yapalım ne dersin
o kadar binmişliğimiz var unutmam ben sesinden tanırım alan arkadaşada hayırlı olsun çok güzel bi araç aldığının farkındadır zaten sanırım
kardeşim çok sagol bende daha önce 2 tane bertone turbo vardı ama bu araç dedigin gibi çok özel farkındayım çokta memnunum işi bilen adamlar yapınca oluyormuş demek
kardeşim çok sagol bende daha önce 2 tane bertone turbo vardı ama bu araç dedigin gibi çok özel farkındayım çokta memnunum işi bilen adamlar yapınca oluyormuş demek
kanka madem calibra yalan oldu sana daha prof bir kamera yapalım ne dersin
kardeşim aldım aldım özellıkle yurt dışından getırttım kamerayı artık altın toptancılığında iş yok bundan sonra kameramanlıkla kazanıcam parayı
not: her türlü kapışmaya kameramanlık yapılır müracaat veli munis...