Dou o 17 ler kesın cıkmalı,15 ıyıdırkısa zamanda Cupra ıntercoolerı almanı da tavsıye ederım
maşallah araçlara. cupra yavaşlamış ama sanırım 17 jant takmış ondan dolayı olsa gerek illa 17 isteniyorsa o.z felan tarzı hafif jant şart tork yüksek de olsa etkiliyor tabiki....
RC'ye maşallah iyi yürüyor gerçekten....
zaten taktıgı jant 5zigen in hafif modellerinden. bazı videolarda ben bırakıyorum onu da ekleim de![]()
alperen benim araba içinde arabalar bizim kankayız dedin heryerde 10 boy attım diye hava atıyorsun ne ayaksın ???
dou jantlar konusunda kesinlikle katılıyorum görüntü nereye kadar ...
şenel ayağına sağllık güzel denemeler olmuş
PROJECT 01
yok olurda dou ve emrah için aynı şeyi yapma diye söylüyorum ozaman bukadar sabırlı davranamicam![]()
PROJECT 01
hala sorun kaldıysa msnden konusalım. konuyu kirletmenin anlamı yok. merak etme
konusmam ben. eger bişe varsa tekrar deneriz bahri. video istiyosan video atarız.
uzatmanın alemi yok yani.
msnden 1000 defa özür dileyip burdan aslan kesildiğin için burdan yazimde kükre namın yürüsün istedim alperen çekecez zaten video da kısa film tadında![]()
PROJECT 01
Tamam en kısa zamanda bekliyorum o zaman videoyuı. evt özür diledim niye yalan söleim.
tmm uzatmayalm konu p.ç olmasın.
hepsine maaşallah gece geldikleirnde herşey iyidide dou nun o 17jantlara nekadr içten küfür ettiğini görünce dumur oldumbu arabada bile etkiliyosa bukadar kikaliteli hafif bir jant tork manyağı bir araba.4boy etkiliyor hayretler içindeyim.
birde GPS olayına şaşırdım 207RC de gps ile bakıldığında 3-4 km fark ediyor cupra F® ile denendiğinde ibre 200 gps 215 olmuş.sadece 17 jant bukadar fark edermi
alperen iyi gitmis bence arıza lambasını söndür debi ve bi bakım ile 2-3 boy farkedebilir..
207 de iyi özellikle iyi vites değiştiriyor.
dou 17 lerden kurtul 15 ultraleggera almaya bak cok yakısır.
tüm araclara maşallah.
maşallah alperen makıne oluo yavas yavas![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Arkadaşlar yorumlar için sagolun.. 15le yaşadıgımız yola tutunma problemi sonrasında 17 jantta karar kıldık.. Aslında üzerindeki jantlar orjinal 15lerinden daha hafif ama ilginç bişey var işte çözemedik araba ilk haline göre 4 boy geriye düştü.. Yani kafa karıştırıyo.. Asıl korkum başka bi sorun olmaması yönünde.. Bakalım Allah korusun başka bi sorun cıkmazsa eger 15 jantlar balkonda duruyo geri koyması kolay![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)