FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
vanosu ben kendimce araştırdım ve bu senin daha sürdüğün rs in varlığından bile haberin yokken bildiğim birşeydi yeterince ne olduğunu biliyordum senin söylediğin birşeyide hatırlamıyorum değişen bir düşüncemde yok vanosla ilgili bildiğini kendine sakla bende öyle yapıyorum ztn konumuzda şuan vanos la ilgili tek bir kelime dahi geçmedi
ii forumlar
bende ısrarla senın almanı ıstemıstım...parayı turayı da hıc bı zaman dert etmemıstımneyse saglık olsun balım...ama yıne soyluyorum Reno'cuların cebınde akrep mevcut
sen batu'nun ne demek ıstedıgını anlayamamıssın...yoksa vtec olayını teorık acıdan en ıyı ızah edebılecek kımselerdendır kendısı...![]()
'' Menfaatlerinin esiri olanlar, Şereflerini hiçe sayarlar ''
anladım senın canın sıkılıyo...
ben sen bılmıyosun o bılıyo mu dedım? yada senın bılmedıgın bısey var dur onu batu sana ızah etsın mı dedım? dıyorum kı Baturalp vtec nedır bılmedıgı ıcın sormamıs soruyu...baska bı msj vermek ıstemıs...ama sana nasıp olmamış...![]()
algıda sorun var kanımca... kal saglıcakla...
'' Menfaatlerinin esiri olanlar, Şereflerini hiçe sayarlar ''
Kendim 4 senedir makina müh. fakültesindeyim lakin hala Baturalp abi teknik bir bilgi verirken oturup dinliyorum. RS'i bana anlatma bana şunu anlatma gibi yaklaşımlar yersiz ve gereksiz keza konu ile ilgili pek çok RS sahibinin ben kadar teknik döküman okumadığından da eminim. Yineliyorum, burası bilmişlik taslama yeri değil paylaşım yeri.
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
rs'ciler de hep okumuş insanlar, böyle görünce duygulanıyorum![]()
bencede kimse kimseye bilmişlik taslamasın birşeyde öğretmesine gerek yok herkes kendince birşey biliyor zaten. herkese bildiği yeterli yok orda bişeyler açar burda kapatır türü derslere gerek yok kimisi okuyarak öğrenir bizde bizzat görerek tecrübe edinerek öğrendik bizim bildiğimiz bize yeter milletin dersine ihtiyacımız yok![]()
sokrates demiş ki
'' Bir şey biliyorsam o da hiç bir şey bilmediğimdir. ''
Masallah sende herşeyi biliyorsunBilgi paylaşimi istemiyorsan neden forumda dolaşiyorsun yazı yazıyorsun anlamiş değilim.
Fikirler ÖLMEZ
M.Kemal ATATÜRK
Savaşa karşıyım ama haksızlığa karşı savaşmak karakterimdir.
Şamil BASAYEV
=)=) şu araç sahipleri knşsa hep bide video hakkındahep sağdan soldan =) ben utku ne derse ona katılıorm
bende pek anlamıodm halada utkudan öğreniorm çoğu şeyi benden iyi bildiği için =) saolsn onn sayesinde köpek gibi gidior =)
siz öpüşedurun, ben aradan çekileyim
ben benim yazacaklarımın yazılmış olduğu topiclerde laf kalabalığı yapmıyorum. nitekim bu forumda devamlı araştıran ve teknik bilgiye sahip insan sayısı oldukça yüksek.. he ayrıca, ben biliyorum sizi dinlemeye ihtiyacım yok da demiyorum
makinada 3'üz sanırımsizlerin emeği ve desteği lazım, genç makinacıları RS'e yönlendirin
![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
5 yillik mak.muh. Um Ama ne arabadan nede gazlamaktan anlamam ama muthis keyif alirimrs guzel alet neden hic soken yok gti lar hep sokuk 900kg rs seker olur..
2022 XC90 kiralık spec & 2022 A5 40 TDI & 2017 Golf 1.6 TDI Highline yazılım
2022 Haybusa full bolt on & 2021 Multi V4S & Kymco Lucky S
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)