Ben askerde Yüksek Bilgisayar Mühendisi olduğumu söylediğim zaman format attırmadık PC bırakmamışlardı :)
Hatta birtanesi abartıp Şubedeki faks makinalarını tamir ettirmeye bile kalkmıştı :D
Printable View
Ben askerde Yüksek Bilgisayar Mühendisi olduğumu söylediğim zaman format attırmadık PC bırakmamışlardı :)
Hatta birtanesi abartıp Şubedeki faks makinalarını tamir ettirmeye bile kalkmıştı :D
iyiki bi video koyduk :D
aracın yürürüne engel teşkil eden herşey ona ters zaten :) hatta satmayı bile düşünüyorda biz diyoruz bari koy kenarda dursun satma :) 16 ince yanak yada 15/45 istiyor
Okana yeni jant için para lazım Kıvanç :) Satma dursun demesi kolay :)
25kg dan 2 ön koltuğu söksem 50kg, sürücü için 3kg lık bir koltuğum evde sotede duruyor, 20kg civarı arka koltuklar. yani sırf koltuklar 67kg hafifletiyor.
14kg ön kapı döşemeleri
67kg koltuklar
15kg halılar
4kg pandizot ve bagaj döşemesi
Gibi bir hesapla 100 kg atılabilir. İngilterede 800kg ın altına inenler de yok değil.
E sen de zaten 60 kg sun :) Al sana tüy spec RS :)
dashboard sokmeden hafıfletme ısı yalan olur, soydun mu tam soyacaksın :D
http://www.sahibinden.com/clio_yaris...XQQdisplayitem
olayın bittigi yer sadev sıralı 900kg olacak 200 beygir civarı cıkacan piste rollinge tadından yenmez..
Şimdi arkadaşlar bu dereceli egzantrik yazılan ap rs de yani aytuğ da 258 derecelik bi egzantrik var ve bu aracın zaten egzantriği orjinalde 254 derece! yani bir fark yapmış değil.dereceli var bile denemez.O egzantrikde bedavaya geldiğinden takılmış.SS rs e bakımları gelmeden bakımlara gidiyor denmiş yav araba alınalı zaten nekadar oldu nekadar km yaptı okan?:) şuda var ap rs de bir tek ss den farklı olarak chip var diyebiliriz ama 60 kiloda fazlası yükü vardı.ha bide şunu söyliym o ap rs de 8300 devirlik chip var ama dereceli egzantriğin derecesi pekte bir derece olmadığından:) o devre çıkması ona kayıp oluyor çünk 7200 lerden sonra aracın devirlenmesi oldukca yavaşlıyor.Bunu bu video dan çok sonra çözdük.Ve araçta buji alakalı sıkıntılarda vardı.Ben bizzat şahit im .Okan kardeşimide çok severim.arabası bozulunca sattığım golf ün arkasında 55 km çektiğimi bilirim.Herzamanda kardeşim arkadaşımdır burgazda.Bm rs e gelince o da serkan kardeşimin arabası o arkadaş hayatında belki ilk kez roll yaptı:)
http://www.superchips.co.uk/curves/Clio2016v197.pdf
aynı motor degilmi yaw bu bunun parcalarını taksanız??
210 beygir 225 nm tork cillop:)
roll günü kişi sayıları eşitti ve araçlardada hiç ağırlık yoktu 60 kg ağırlığı kim neresine koymuş :)
Egzantrik derecesine bakılacaksa okanın eski rs indede aynı derece egzantrik vardı o neden 8000dd e kadar kopuk uçurtma gibi gidiyordu ?
ss alınalı tam 8000km oldu ve 2 kere bakıma sokuldu yakında gene sokar biz içiçe olduğumuzdan herşeyini senden çok daha iyi biliyoruz. Roll lerden sonra ss i chipli diye suçluyorlardı gidişinden ötürü :D inandıramamıştık filtre egzos olduğuna . bu bile yeterli bence gidişinin anlatmaya :)
Birçok şeyide tam bilmediğinden kafana göre uydurmuşsun AP rs in çözülmücek bi yanı yok ben içinden kamera çekerkende çözdüm koca otoban boyunca :) Ayrıca buji kabloları bozuk değildi deneme yaparken daha eski zamanı söylüyorsan ozaman ztn 10 saniyede 3-4 boy fark oluyordu aralarında istanbulda denemiştik :)