Seko 250 lere kadar denerseniz 5 boydan fazla olur.
Printable View
İşte o zaman iddianın boyutu değişir :) Körfezin yanında beraber balık tutarsınız :D Nasıl olsa artık körfezde pist mist yalan :)
Tüm araçlara maşallah, seko hayırlı olsun yeni ekipmanlar, bunlar olmadan zaten typer typer olmuyor iyi yapmışsın, bir süre sonra vites atman gereken devri sestende anlamaya başlarsın ve daha iyi sonuçlar alırsın :icon_tup: Utkunun arabayı zaten biliyorum, herzamanki gibi oldukça güzel yürümüş, egzantrik manifold gibi uygulamalara geçerse çok ciddi farklar yaşayacağına eminim.
=) maşallah gerçekten Sekonun arabada gsl olmş utkununkini ztn biliyorm :) utku şu headers + shipping yapsakmı :D:D daha ii gitmesi lazm artk :D
rs lere hareket gelsin:) utku clio 197 varmi tanidik?
Şu an çevremde yok, lakin Türkiyeye ilk gelen 197'lerden birisini test etmiştik.. (Dergiden dergiye dolaşan, meşhur RS plakalı, kırmızı) Çok deli bi gidişi yoktu.. Daha çok yol tutuş ve frene çalışmışlar bu sefer..
Sağda solda varsa deneyelim, ben de merak ediyorum :)
:) çok fazla doğru diosn kanka bulsak şöle 2. el filan takmak istiorm .. Düz boru çek daha ii olr knka orta susuturuyla ii yinede:D
Reno'cuların cebınde akrep var :D
egzantrıklerı, 4-2-1 headers'ı yok parasına zar zor satabılmıstım...
GuzeL denemeler olmus...Tebrıkler...
Daha önce anlattım yine anlatıyım sana: clio da vtec yoktur, vanos benzeri bir sistem vardır bu da 1800rpm civarında devreye girer 7000rpm civarında çıkar. Senin 5000rpm de kıçına tekme yeme hissi uyandıran şey vtec değil manifold runnerlerının rezonansından kaynaklanan bir nevi boost dur. Cahil cahil hava basıcağna neyin ne olduğunu öğren önce.
sende yazımı iyi okumadan zart die atlamasaydın istersen ;)
ben vtec altı üstü olayını rs için yazmıyorum zaten rs te vtec die bişi olduğunu kim söyledi sana ? bc typer ın bastığı devirler için diyorum..
vanosun ne olduğunu biliyorum merak etme :) rs i bana anlatmayın yahu komik oluyor ;)