birde fark ettinizmi typerın yarıştıgı aracları :D uheuehue olay konusu
fiesta,saxo,seat fr :)
Printable View
birde fark ettinizmi typerın yarıştıgı aracları :D uheuehue olay konusu
fiesta,saxo,seat fr :)
Maaşallah Güzel Gidiyo Valla :D
lan sökmenın iddiasımı olur ya 2 günlüğüne 1000kg olsan ne olur olmasan ne olur kanka :D yaptınmı tam yapcan 1000kg da 100kg hafifledikten sonra 200+km de götü başı oynayan bi araba 1000kg olunca 200+ km lerde ne olur bilemiyorum :)
ben yakında uygulamalı olarak gostercem sorun yok kanka :)
tecrübeyle sabittir :D
bende tecrube edıyorum haftanın 4 5 gunu o suratlerın ustundeyız bı yere kacmıyo **** bası...
yada bana öyle geliyo bmw den inip ona binince tabi oda var
ahuahua eke o süratlere gelmeden bile gtü başı oynuyo :D
bız edırneye gıderken 260 270 aralıgında 7 8 dakıka seyrettık hıc tehlıkelı bısıy yoktu,ha bu arada bmw nın hangı modellerı 250 ustu yapabılıo? onlarında rakamları bellı ;)
böyle bir soru bmw ci adama sorulurmu :D sana birsürü çıkartırım şimdi buraya kalırsın :D ne gerek var kasmaya acı ama gerçek typer 200+km de bmw gibi rahat haraket ettirmiyo selçuk 270 dayayıp düz gidebilirsin ama 270 le giderken en sağdan en sola bi geç bakalım ben denedım hiç iyi şeyler olmuyo :)
gecen 270te seyrederken cok yakın bı mesafede onumuze arac cıktı. bız orda o arabayla durduk ve olmedıkya ben typera taparım oyle dıyım sana. 270te dıp fren ve sag sol yaptık ALLAH sahıtama ne sacmaladı ne bırsey yaptı ve durduk. cok kucumsuyosunuz cıdden. ben sana dıyorumkı 250 ustu yapan modeller hangılerı ve kac paralar ?
senın 250 üstü yapan typer ında 5000tl lik masraf var diyorum düz hesap.
bmw nin 4 silinidirlerden 3.18is ve s14m3 modelleri
6 silindirdende bütün modelleri 250+km lerde çeyrek gazla seyir eder.
8-10 ve 12 silindirleri saymıyorum kalın gelir