e36 m3 giderde dururda diye düşünüyorum...25den baslar yanlışsam düzeltin :D
Printable View
e36 m3 giderde dururda diye düşünüyorum...25den baslar yanlışsam düzeltin :D
Onu bunu bilmemde 200 üstü bu kımıl zararlısı ile denerken sol şeritte duran başka bir rolling grubuna 2 metre kala durdum sayılır gece gece altımda vtec olsaydı şuan yoktum hani bagajdan girerim kaputtan çıkarım mevzusu tam olacaktı.
ya kötü e30 bile arkalar kampana olmasına rağmen zart diye duruyo sorun muştuya :D
bak bana 2 makas attım çıktım aralarından :hehe: sonra niye makas atıyosun diyosunuz öleyimmi yani o 406 o mesafede durması imkansızdı valla :D sen volvoyla iyi durdun valla :D
gerek duyulmuyo o süratlerde hondalarla gazlarken :hehe:
hee bılıom ızledım :D sadece 5 dakka burn yapmıstın bı onu gordum okadar :D
Moruk doğru söylüyorsun ben en sol şeritteydim adamlarda en sol ve orta şeritte durmuşlardi bariz biliyorsun 200 üstü en soldan en sağa geçmem gerekirdi ki senin önüne kırmak zorunda kalırdım o daha büyük sakatlık çıkartırdı tek yapmam gereken frenlere kompresöre ve en sonunda el frenine güvenmek oldu durduk çok şükür seninde önün açıktı çıktın o aralardan.
Yanlışın var Kankan Sword senin arabadaydı ikinci denemede bende sana 5 boy gidiyordum.
Eray aynı E30 lar gibisin sürekli dönüyorsun artık zevkte almıyorum seninle uğraşmaktan. 406 biz 3 kişi iken zar zor 1 boy öne geçti oda senin her zamanki rolling kolpalıklarınla. Sonra ne oldu sen o gece çekilen hardcore videolarını yanlışlıkla sildin. Zuahuaha neyse daha ben yazmam bu konuya sahibinden özür dilerim istemeyerek konusunu kirlettim.
hiç açıklayıcı gelmez :) 115 kilo 7 boy? gece gece güldürdün beni o zaman millet bosuna kproları headersleri alıyor takıyor bu arabalara? o dediğine göre 115 kg typerda 7 boy farkettiriyorsa inan 106 yı 115 kg hafiflet 7 tır boyu olur o fark.. yani gece gece niyetim öle gerilim yaratmak değil ama o kadarda değil yani . bu arada konuda 106 vs typer kavgası wardı ahaha bozmayalım araya bmw niye kaynadı :p
ben ıcındeyken 3 boy gecıldıgımız m3 u ben ınınce 4 boy gectık nasıl oldu bu? ;) sen gulmeye devam et ,typerda 2. kısının nasıl farkettıgını alem bılır ama sen antalyadan duymamıssın :D ama normaldır orda burdakı kadar ugrasılmıyor typerla ;)
ya aynı şeyi diyoruz kardeşim 106 tada aynı şekilde kendi arabamdan biliyorum yanıma kız arkadaşım oturduğunda bile gidişi düşüyor arabanın typerdada bu durum doğrudur dediğin gibi benım dediğim şey 106 ağırlıktan daha çok etkileniyor typer a nazaran bence..
o ac sağlam gidiyor yaw masallah gecenlerde bizim arkadasın stage 2 li 1.8 t a3 u de gecti... kopuk ucurtma masallah deli gibi gidiyor :D