2022 XC90 kiralık spec & 2022 A5 40 TDI & 2017 Golf 1.6 TDI Highline yazılım
2022 Haybusa full bolt on & 2021 Multi V4S & Kymco Lucky S
bu ıslerde para arac. onemlı olan bılgıdır. emın olkı o detayı bılgıyı parayla satın alamazsın... typerı ne kadar arstırdıgımızı ne kadar ugrastıgımızı nerdne ne hpler alındıgını yakında gorceksınız... sen parayla araba yapabılecegını sanmaya devam etsana son bır tavsıye.. ben memur deılım. benım ısım arabalar, para kazandıgım ısımde arabalar... hayatım arabalar 7x24 arabalar... bı zahmet benle yok ole param var yaparım gıbılerınden asık atma... bı headers alacaksın bı caı alacaksın konular acıldı edıldı... sen aldın todanı ben kendı arabama x takıcam senınkınden y hp daha fazla alıcam hadı bakalım
![]()
Sen cok iyi biliyorsun bu işleri ama headerı takacak once bir araç lazım bende onu diyorum.
inan forumda senden bu işi daha iyi bilen insanlar var. x2+yx li aracını merak ediyorum forum sonucta bilgi paylasımı![]()
benim ekipmanları takarken biliyorsun bilal yardımcı oldu sanıyorum yine yardımcı olur vadelide 15bin tl civarı param var dokerim parayı sonra siddin sene ugrasır durursun
ha param yetmedimi satarım 02 alırım R-36660 a binmem.
2022 XC90 kiralık spec & 2022 A5 40 TDI & 2017 Golf 1.6 TDI Highline yazılım
2022 Haybusa full bolt on & 2021 Multi V4S & Kymco Lucky S
konuşulanların
MamiMakinen Vs.Type-R and CooperS
ile alakası gerçekten çok var
Built to fall....
valla seko bi yalnış vitese bakar sonra koltukta bi acıyla eve dönersin.. Para var die sakın ufak görme kimseyi. benim için typeR dada model önemli değildir.Önemli olan arabanın motor durumudur 2005-2002 hikaye .mesela 2002 boyasız olsun 2005 boyalı olsn aynı paraya 2002 alıırm,hatta 2002 ye daha çokda para verebilirim...
Dr.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)