İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
ben 6 boy diyorum sacmaliyosun diyo...msn konusmalarini yapistirtmasin simdi bana buraya !
- K -
________
Dr.Ecu
su 6.30u gecınde eray yemekten kesılsın arabası hızlansınyıgıt cupra avı ne zmn?? cupra gecemem dersen typercılıktan men olursun
ueheuheu
selçuk job la beni geçtiğin gün 41 plaka bi typer vardı hatırladınmı kırmızı böle janjanlı sen 2 kişiydin o 1 kişiydi sonuç ne oldu ilk denemelerinizde buraya yazarmısın ben 7 boy göremedim hiç aranızda taş çatlasın 3 boy oluyodu sonra sen yanındaki arkadaşını indirdin bana verdin tekrar denedınız yarım boy geçildin. aksini idda edermisin ?
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Dr.ECU
Sohbetinizi böldüm ama, Yigit-Y;
Niye bu kadar kastın ki, emanet araç için? Varsın yere 160 beygir versin baskı balata kucağa gelsin ne fark eder?.
Sonuçta araç benim değil - 2 ay sonra vereceğim aracı diyorsun da, yanlış anlama ben mi yanlış okudum???.
yiğit stp ye gitme bana gellll ışığa gelllll doğru yol mpawaaa gel buraya doğruuu
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
arac 2 ay sonra versem bile değişen birşey olmayacak
alacak olan arkadaşımda deneyecek eksikliklerini halletmeye çalışıyoruz...
kasma gibi bir niyet yok benim typer merakımın olması arkadaşım bu olaylardan uzak olması benim öğrendiklerimi ona aktarmam gibi bir hadise mevcut ama böyle giderse bu aracı vermeme gibi bir durumda oluştu zaman gösterecek artık...
Dr.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)