Elinize sağlık, vtec in speclerine göre fark biraz fazla olmuş gibi, bende 6-7 vtec le denedim, bu denli fark olan denemelerim oldu ama, vteclerin specleri biraz daha yüksekti, ama sonuç olarak fark gayet normal, ilk çıkıştı mekanik gaz kelebeği ve atmosferik avantajı, ve kg olarak 200kg ya yakın bir avantaj, vteci roccoya göre çok daha performanslı yapıyor, ***** birde rocconun şanzıman oranları var, rocconun 200üzeri şansı olabilir, o süratlerden sonra, genelde rocco daha başarılı oluyor benim tecrübelerimde. Ama denemeler 200de bırakıldığı için, çokta bir anlam ifade etmiyor açıkcası.
fhe vti ile 160 lık stock rocco denk demekki
2 ye 2 olan denemeyi baz almalıyız diğerlerine gerek yok zaten
Maşallah araçlara
Bizde f7r ile 160 lık rocco ile plansız denk gelince bi sıkmıştık. 2000 devirde gaza oturmuşlardı üstüne bide geç basmıştık 220 lere kadar bastık 3 boy geriden gelip 3 boy geçmiştik 2 ye 2 denenmişti. Ne varsa eskilerde var diye boşa demiyorlar![]()
cidden çoooook uzun bi 3. vitese sahip rocco hatırladığım kadarıyla.200 üstü hızlarda bende eşitlenip yakalama şansı var hatta geçebilir diye düşünüyorum top speed yapılırsa. bu arada bu video yu koyunca cidden anılarım depreşti gyr bana vtec aldıran arabadır.ilk göz ağrımız
geçilirken bile içim gidiyordu resmen
![]()
böyle stock bir rocco varsa bende denemek isterimyıllardır vtı kullanıyorum hiç denemedim rocco ile , benim arabada headırs da yok sadece filtre , egzoz var.
bu akşam anadoluda olucam denemek isteyen varsa burdan pm atabilir![]()
Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)