Bmw sorun değil her halukarda 320i gene buluruz. Kaldıki ondaki iddiayı biliosun top speede önce gelir dioduk rollde geçer demioruz yani yanlış anlaşılmasın.
HGT içinse normal roll denemesi. at bana numaranı kardeşim den gelemiozki senle![]()
Bmw sorun değil her halukarda 320i gene buluruz. Kaldıki ondaki iddiayı biliosun top speede önce gelir dioduk rollde geçer demioruz yani yanlış anlaşılmasın.
HGT içinse normal roll denemesi. at bana numaranı kardeşim den gelemiozki senle![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
sonuç normal değil bence eg'de sorun var gibi
güzel olmuşş
muti helal
tüncerim ne o ya hep vites geçmiyo sende de)
4 lü 5li yapalım. renk gelsin farklı araçlar olsun![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
önce uşakla sonra şöförle
en son hepsinle![]()
yok beeee
hepsi hala ilk günkü gibi rafta duruo. Bu cuma eksoz muayenesi bile yapmıorlardı arabayı headerde ve 3 susturucunun hepsinde patlak var die
benim cai, yazılım, eksoz falan wireless ile bağlanabilio rollinge. Direkt araca bağlamama gerek yok yani![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)