dogrudr =)
Printable View
ben Doğancan (YYY 38) Beyler derdinizi anlamıyorum yada siz anlatamıyosunuz bakın iyi okuyun iyi dinleyin beni... Benim oraya gelmekteki amacım arkadaşım dediğim ve 4-5 yıldır tanıdığım cocugun STOCK olan S2000i ile benim arabamın nasıl gittiğini görmekti sonuç olarakta gördük başından beri geçemediğimi söyledim zaten geçmek amacım değildi ben arkasından gitmek istiyordum ve bırakın arkasından gitmeyi ön kapısına yapışıp 170e kadar gittim ve ordaki herkez gördü Muharrem abide dahil.. Bizim arabamız 60 milyarlık bi alman arabası 1.4 motor turbodan oluşan standartı 160 beygir olan bir araç ve üzerine yapılan BİRKAÇ KÜÇÜK işlemle beraber 230 beygire yükselen ve köpek gibi yürüyen bi araba sonuç olarak çıktık denedik adam gibi bastık ve ben amacıma sonuna kadar ulaştım benim için bitti zaten bakın söylüyorum S2000 BENİ GEÇTİ ARKADAŞLAR bu kadar basit ya neyini uzatıyosunuz tamam Hondacısınız belki kabullenemiyosunuz ama insanız bizde aynı ortamda yüz yüze bakıyoruz yaptıklarınıza bakın tamam abi tokatladınız 1 gram umrumda değil :D
bu rocconun plaka ne? ben yanyana bi görmek isterdim nasıl gittiğini
Hakkaten güzel yazmışsın ağzına sağlık..
Muharreminde dediği gibi işler videoya dökülünce insanların arası açılıyor..
Buarada Scirocco güzel yürümüş..
Merak ettim şuan piyasada komple egzozlu, iyi bir intake sistemli ve güzel yazılımlı Scirocco varmı ? Varsa alınan hp/tork nedir ?
masallah srıcco guzel yurumus tabıkı gecememiş...tum araclara masallh ...
maşallah araçlara..
burdaki başarı rocco nun başarısıdır emeğin karşılığı alınmış tebrikler....
Maşallah Bütün Araçlara. Scirocco Başarılı Gerçekten Kazasız Belasız Sürüşler
+ YYY 38 Adaşız =)
Arkadaşlar güzel denemeler olmuş.Teneke yığınları için,bunca yıllık dostluk ve arkadaşlıklar yok olmasın.
Burdaki amaç eğlence gırgır olsun.
ben kendi nickimden yazıyorum:) bizzat benim yani:) asıl şunu duvar kağıdı yapın foruma: hiç bir araba s2000 i geçemez :D
rocco beklediğim gibi yürümüş s2000 bu kadar zorlaması gercekten başarı bence araçlara maşallah
Olumlu, olumsuz, adamca ve artistce yorumlarini eksik etmeyen butun arkadaslara tesekkurler.. EK nickli arkadasa : artik aracimi yurutmek istemiyorum biraz disina onem vermeyi dusunuyorum zaten yuruttugundede neler oldugunu hepimiz gorduk :)) ama sunu belirteyim KVN61 plakali sciroccoyu 7-8 boy kadar geciyorum.. (60-200)
Linklerde sorunmu var.youtube dışındaki videoları şuan açmıyorda.
yürü be doğancan kim tutar seni :D:D maşallah YYY :D Ben alican :D
maşallah siroccoya kazasız belasız yapılan ıslemler sonucunu bosa cıkarmamıs fakat honda dısında arabalarla denesın bence gecsede gecılsede kabullenmıyor cunku . tum araclara kazasız belasız