cemal abiyle en son ne zaman denedin acaba ? son halini 7-8 boy geçersen piyasada ne kadar ep3 vs varsa boy atarsın demek ..
Printable View
scirocco nun hacmi kucuk oldugu ıcın turbo ısınmıyomu ? ıntercooler lazım 1.4 le 220hp cok yuksek bi guc
aynen değigin gibi araba bi kaç sıktıktan sonra şişiyo intercooler şart birisi taktırdı bizden rahatladı diyo araba
rocco dahaa napsıınn nasıı gıtsınkı gayet basarılı tartısma cıkıcak bısıde yook zaten...
dediğin doğru bunu tam olarak anlamış değiliz aslında ama bikaç arkadaşımız bu konuda hemfikir ve büyük ihtimallede doğrudur ama şöyle bi noktaya değineyim bu videoların hepsi 3 saatte falan çekildi ve videoda görünen araç (YYY 38) hiç mola vermedi ama arabanın gidişinde bi kayıp hissetmedim.. Tabi ben çokta anlamıyorum o yüzden ne desem yalan olur..
görkm bidaha deneyin bnce başka bi akşm dogancan gaza dokunana kadar sen aldın başını gitti sayılmaz :D
Daaytt yeter.. Karalamayın arabamı :D:D:D:D
maşallah hepsine araçların.
roccolar cadde de gezsin rolling işini boşverin
valla bizim arabaların içinde caddede etilerde takılanda var rollere katılanda hatta ve hatta hem bebekte görünen hem rollere katılanda var :D
ben roll teklifi gibi anlamıştım yanlış anlamışım kusura bakma.. Tabi eğer olurda ras gelirsek falan neden olmasın..
rocco cok ıyı yurumus butun arabalara kazasız belasız surusler