videoları izlleyemedim yazdeıklarınızdan bakarak s2000 nasıl geçilmiş çok garip tebrik ediyorm scrocco yu
videoları izlleyemedim yazdeıklarınızdan bakarak s2000 nasıl geçilmiş çok garip tebrik ediyorm scrocco yu
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
YouTubeDR.ECU
rocco hep onde diyen arkadaslar gidip bir gozluk alsınlar ondan sonra tekrar izlesinler vıdeoları.o gece en az 10 tane video cekildi hepsi konulsa keske.denediğimiz rocco arkadasımın o gece kendisi de indiğimizde gecemediğini tebrik ettiğini soyledi 3.vdyo için yorum bile yapmıyorum onde basmıs oyle bir farkın olması mumkun değil hiçbir zaman ! diğer videoları da bekliyorum muy. kolay gelsin herkeze..CanberkD.
yaman yazdıklarına dikkat et ortamı germeye grek yok o gece 30 40 araba vardı hrkes gordu ztn bide rocco s2000 i geçmedi sadece bi kaç denemede kafa kafaya gtti bizim amacımz ztn nasıl gittgini gormekti dogncanın ykın ardkşı ama vtecle 2 kere denendi ilk başkta vtec onde gozuksede rocco aldı ikisinide o yuzden kmsenın gzluge ihtyacı yok![]()
ben s2000 sahibiyim yamanın profılnden yazıorm bu bır.ikincisi rocco gecmiş diyenlereydi ladfım sen niye ustune alındın? adam akıllı bastıgımız hiçbir denemede de gecemedi rocco digerlerini de koyun gorelim sadece kafa kafaya gittiğimiz ve erken bastıgı videoyu niye koyuyorsanız ?
b20 stocksa normal makınanın ıcı yapılıysa b20 de sorun vardır kesın yoksa nokta olması gerıyordu b20 nın
neden bu kadar buyuttnzki biz zaten s2000 ini her türlü geçiceğini biliyoruz kabul edıyoruz amacımız sadece yazlımdan sonra arabnın nasıl gittiği zaten bu gece diğer videolarıda koyucaz ltfen gerek yok bu kadar buyutmye
b20 aracın sahibini tanıorm arabayıda biliyorum..içi boş dan kastım sadece motorun bloktan ibaret olduğu ve egzantrik-piston v.s v.s gibi parçaların olmadığı.. dolu b20 lerin gidişini bilenler burada yazarlar.. bırak yan yana basmayı seni 10 boy arkadan basıp rahat rahat geçer
Dr.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)