TTS fena yürümüş
I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words
merhaba arkadaslar ben tts ın sahıbıyım butun yorumları okudum zaten yaman herseyı anlatmıs dedıklerı tamamen dogrudur cok guzel bı geceydı burdan yamana tesekkur edıyorum bı arkadas sanırım benım araba 350hp demıskeske olsa
arkadaslar benım arabada sadece yazılım var okadar hava fıltersı bıle yok.
2.kalkısta harbıden ne kaltın yaman arabanın onu zıpladı![]()
roll vıdeolarımız yokmu yaman onlarıda koysan otobandakıler
yok burak ben video çekmedim zaten canberkler cekmş haberım yoktu cektıklerınden
buarada arkadaşlar burak kardesımızn tts i gercekten bekledımın fazlası cıktı ben kolay olucanı zannedıodum soncta benım aracımda 3-5 ufak parca varr eşit kalktıgımızda arka kapımdan gelıodu bu tarz arac alcaklara kesınlıkle tts onerıyorum....
fana makineler. maşşallah.
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
her ikiside fena yürümüş maşallah diyelim.
Hee anladım aynen ne yalan soylıyım bende oyle dusunuyodum zaten bı geldın dırek bırılerı kasınıyomusdedım olum rezıl oldun keske kabul etmeseydın sonra vıyadukte ılk kalktıkya ben araba demırhanla ohaa olum nasıl oldu lan bu ıs dıye sok olduk suratlar boyle
evotech yazılım olmasa napardık
not:dıstrıbutor degılım![]()
yapıcam zaten yarısını yaptım ama bırkac degısıklık oldu kat ıptalı tts de %10 guc dusurdu bu yuzden yalan oldu kat ıptalı headers haftaya gelıcek downpıpe duruyo sevıse soktum arabayı o yuzden cıkardık yenı yazılım geldı 2 hafta sonra su sekılde olucak stage 3 motorsports yazılım downpıpe headers bundan sonra eger hava sırkulasyonu ıyı degılse ozel yapım ıntercooler,hava fıltresı ve tabıkı pırellı pzero corsa
hayırlısı olsun inşallah herşey istediğin gibi olur...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)