ej vtı da 4-2-1 headers varmış 4-1 yapsa daha iyi olur bence ....
Printable View
ej vtı da 4-2-1 headers varmış 4-1 yapsa daha iyi olur bence ....
krc benim eski arabayla denemişti dimi şefkadir?
masallah araclara cok saglıklı gıbıler ıyı tutunmuslar bırbırlerıne.kesicilerde harika boyle vtec vıdeoları izlemek cok zevklı oluyo bırazdaha uzun olup daha fazla ses dınlesek keske.neyse tekrar masaallah
maşallah araçlara ama hondata s300 lü araç niye ayırıp gitmemiş
s300 kac cevırıyor
99 hb sedanla aynı kıloda muhtemelen
arabalardakı debriyajların durumu nasıl bırde ıkısıde 50*15 mı lastıkler :)
sedanda kısa olabilir ;)
Maşallah denemeler güzel.
KRC nın de kaderı hep aynı kafakafaya gıdıyor :D
maaşallah guzel yuruyor konyaya geldıklerınde benım arabamlada deneme fırsatı olmustu sıkmıştık ankara konya yolunda :D
maşallah iki aracada bırakmamışlar birbirlerini kardeşce:D..
kırmızıyı mertcan sürmüş heralde :D mertcan arabanın 15 hp sını aldın goturdun kanka :D s300 seni taşıması için konuldu galiba :D:D
bu arada kırmızının eski gidişiyle alakası yok beklemiodum böyle video...krc yürüyen bi vti..artık ej de yuruyen bı vti olmuş mertcana ragmen :)
Ej034 Bora nın vti dı galiba:) Topladığını ve parçaları aldığını duymuştum.İnşallah rengini görmekte nasip olur ej nin.
Şeref abinin vti ın zaten maşallahı var :) İçi tertemiz seside gideri de çok güzel.
Kadir abi inşallah sizinlede tanışırız bir ara.Yaza bende katılırım inşallah sizin rolling night lara:)
@Burhan;Zevkliydi senle denemeler sıra sizde bekliyoruz ankaraya ;)
@DouRozz; Bu o kırmızı değil onun alacağı yol var daha :)
@Burak; İnşalah tanışırız Kıbrıstamısın belki biz önce geliriz KRC ile :D
Bugün konyalı diğer vti'mız ile doğukanların 106 ile denedik maşallah 106 geçiyor,videoları ekleriz gündüz deneme başka oluyor :)
;)dün güzel denemeler oldu gelen herkese teşekkürler kankamla bir bütünüz zaten şefle yani boranın bacağında biraz ağrı vardı vites geçişlerinde zorlandı ama EJ 034 görselliği ile göz doldurdu ufak bir ayarla KRC Yİ geçecektir
ayrıca dün konyadan gelen hacı kardeşimede teşekkür ederim bizi yalnız bırakmadı debriyajı bitik egzoz yokken beni kırmayıp sıktı biraz