kanka kıbrısa gidelim burağı ziyaret edelim işlerimizi ayarlarsak inşallah tanışmayı çok isterim
Printable View
kanka kıbrısa gidelim burağı ziyaret edelim işlerimizi ayarlarsak inşallah tanışmayı çok isterim
Maşallah çok güzel yürümüş 2 araçda ayağınıza sağlık ..
debriyajın yeni değişmesine rağmen bi garip ayağı hızlı çekmeme rağmen genede bi bekleme yapıyo şeref abi bakıcak inşallah cuma :D...aracı mertcan kullanmadı araç benim aracım fakat mertcan 15 hp kesiosa benim 25 hp kesio olmam lazım :D.. maşallah şerefin arabayada..
Şeref abi ben geçen Forum AVM den yeni etlik caddesine bıraktığın Burak :D Bu senelik Ankara dayım.Araçta Kıbrıs ta şu an.Arkadaşıma sattım. 1-2 aya yeni birşeyler alıp onunla oynamak istiyorum.Del sol mu olur Eg kasa +b16mı olur Czt mi olur belli olmaz.Ama yine VTi a denk bişiler gelecek ;) Bende geçme geçilme derdi olmaz.O yüzden eğlencesine gazlarız bol bol :)
Bu arada Kıbrıs a illa gidelim derseniz bende gelir gezdiririm sizi:D
ne alaka onu anlamadım s300 takınca araçlar 50 hp mı kazanıyor
atmosferik arabadan bahsediyoruz:confused:
kanka 8350 ceviriyo fazla devir açmadık
motor içine girecegiz ozamn bisiler yapılacsk
yok ben surmedım ama bora nında benden farkı yok :D
sen de dene farketmez :D.. cuma getircem zaten teste bi garip gidio araba.. bu arada aklında olsun benzini çayyolu opetten alma baskın yemişler %25 hava basıolarmış... benm araçta hala o benzinden var :D
:D gordion PO da güzel :D .. bu arada cuma akşamı fln bi ayar mı yapsak s300 e ufaktan :)