Utku o zaman araban boyadan çıksın yanındayım +93 kg ile![]()
ben 3 kişi rollinglere giderdim heyt beHatta Oz' kullanır(140) yekta(100) sağ önde sigara içer ben(75) arkada uyurdum o sırada
![]()
ahaha arabasına almayanlar dökülüyor herkezin bi mazereti var![]()
Dr.Ecu AntaLya
utku arabanı al bincem bende ağırlık yapıcam =) +80 senide geçsinler![]()
tanıyan varsa söleyinde arkadaşa koysun videoları![]()
Dr.Ecu AntaLya
videolar kimde yaa mustidemi neyse alırım ben ondan![]()
biz yanımıza adam aldıkta ne oldubenim yanıma 128 kg adam oturdu öbür arabaya jokey gibi 60 kg adam bindi yalan olduk tabi oylum oylum selvi boylum
![]()
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
udghu arkadaşım biz o akşam pek deniyemedikte bi gişelere girerken kısa mesafe denedik orda ben geçtim önceki denememizde de ben vites sorunu yaşadığım için daha 2 bitttiği anda 3 e atamadığım için bıraktım ve korna çaldım ama duymadın herhalde.senin vtecle denemeni görmedim ama sen 2 kişi oduğun için vtec bir boy öne geçmiş sende tek olsaydın ortalama bir bir buçuk boy önde olurdun ama ben vtecle denedim rahat 8-9 boy oluyo vtecçi arkadaşı tanıyosan sorabilirsin o daha iyi görebildi farkı ben yanlış sölemiş olmıyım.ama senlde sağlıklı şekilde teke tek denemek isterim hatta yakın zamanda deniyelim çünkü chip yapıcam bi de filitre takıcam takmadan bi deniyelim sonra chip yapıp filitre takıncada deniyelim de bende filitrenin ve chipin farkını göriyim isterim çünkü şu anda araba bakımsız ve son susturucudan başka bişi yok
vtecle ben astradayken denemiştik, RS'teyken denemedik.. RS denediyse de içinde ben yokken denemiştir
ben çok araca bindim o gün, karışıklık ordan sanırım
sıkıntı yok, deneriz.. benim araba da çıkar, onla da deneriz.. alicandan biraz hızlıyım sanırım![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
yarın gelsemmi :P
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)