User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
75 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Horsepower freaks 800hp S54 M3 Turbo! (Stock Internals!)

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    m3

supra

m3 hacim olarak ve kapakın flow kapasitesi supradan daha iyi olmasına rağmen üzerinde egzantrik olan 3lt supraya göre daha laggy geldi bana

bunu tamamen meraktan yazıyorum başka bi amacım yok

ayrıca bahsi geçen supra t74 ve th400 otm şanzımana sahip test zamanı 25psi bastığından söz ediliyor otm şanzımanın kayıpları illaki olucaktır ama videoda biraz gariplik var bana göre
    körler sağırlar

Manimillion
    Misafir
    Walla ne insanlar varmish. Goz ile HP yi olcuyorlar artik. video yu seyredip bu arabada bu kadar beygirdir diyoruz yani. ne gerek war dyno ya falam, izleriz hp nin kac oldugunu soyleriz.

Emege saygi wermek kolay birsey degildir. Adamlar dyno yu herseyi koymushlar, herseyin video su var, nedense hala inanmiyorsunuz.

Bide unutmayin, HP hersey degil, baska arabalar ile karsilastirinca tork degerleride cok cok cok buyuk farkliliklara neden olur. Ama ben ne bilirim bu islerden, aramizda goz ile hp olcen kishiler warken onlari dinlemek en iyisidir.

Juggernaut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dyno ile oynamışlardır belki

^^ANIL^^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    emeğe saygı arkadaşlar yani tartışmayada gerek olmadınü düşünüyorum o araba 800 hp olsa bizene 500 olsa bize ne

CanAwaR
    Misafir
    Alıntı Manimillion Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Walla ne insanlar varmish. Goz ile HP yi olcuyorlar artik. video yu seyredip bu arabada bu kadar beygirdir diyoruz yani. ne gerek war dyno ya falam, izleriz hp nin kac oldugunu soyleriz.

Emege saygi wermek kolay birsey degildir. Adamlar dyno yu herseyi koymushlar, herseyin video su var, nedense hala inanmiyorsunuz.

Bide unutmayin, HP hersey degil, baska arabalar ile karsilastirinca tork degerleride cok cok cok buyuk farkliliklara neden olur. Ama ben ne bilirim bu islerden, aramizda goz ile hp olcen kishiler warken onlari dinlemek en iyisidir.

önceki msjımdada dedigim gibi amacım polemik, karalamak, çamuratmak degil!Tabiki EMEGE SAYGI...ben werilere göre yani 11 psi stock m3 800hp zor geliyor. dyno olabilir ama oynanmadıgı fln meçhul şeyler sonuçta ticari amaçla yapılan bir kit diye düşünüyorum. elimde ztn T88 war o aracın üstündeki turbonun ne ifade ettigini biliyorum. ayrıca kise senin araba bilgine laf etmiyo arkadaşım. bana göre burda yapılan saygı çerçevesinde bir tartışma ne güzel SENNA dyno sheet ini fln koymuş ordan başka bir ark fikrini yazmış ben yazmışım.

Bunları yazma sebebim sanki bu forumda bu işlerden bikaç kişi anlıyormuş gibi konuşmalar. imkanlarımız türkiyede az olsada bişeyler bilmiyoruz degil. göz ile hp ölçen dedigin insanda kendi arabasının altına yatıp kendi emegiyle turbo yapan bir insan. we ewt tahmini bir fikir yürütülebilir bence wideolardan...

halilcakir
    Misafir
    +1 CanaWar

Yuregi-R
    Misafir
    Walla ben arabanın kadranına bakınca kilosunuda hesaba katarak aşşağı yukarı kaç hp anlayabiliroyum.
    Emeğe saygı konusunda kimsenin bana laf söylemeye hakkı lduğunu düşünmüyorum, arabamın herşeziyi A dan Z ye kendimiz yaptık, aylarca başında durdum,kendim uğraştım yapılırken, hiçbir dükyanda veya tuning shpda yapılmadı herşeyini kendi garajımızda yaptık, sonuc olarak kendimce başarılı bir proje olduğuna inanıyorum.

Saygılar

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ^^ANIL^^ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    emeğe saygı arkadaşlar yani tartışmayada gerek olmadınü düşünüyorum o araba 800 hp olsa bizene 500 olsa bize ne
    anilcim,
    ozaman forumu kapatalim ana sayfayada "gelene agam, gidene pasam" yazalim..
    Experience is what you get when you don't get what you want.

sami_z01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    selam,

sanirim burada tartisilmis yeterince

http://forums.bimmerforums.com/forum...=634174&page=3

eger ayni aracsa

saygilar
    sami
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Mrt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ticari amaclı olabilir belki arkadasın dedigi gibi

halilcakir
    Misafir
    "Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz" atasözünü hatırlatarak ben videoda gördüğümü söyledim,söyledik.Başta ben olmak üzere çok eleştirdik ama bmw olmasından dolayı örneklendirirsek,pembe M3 bundan çok daha iyi gidiyordu ve dynosu flnda yoktu.Ama izlediğimiz videolardan,yarışan kişilerden ve binen insanlardan aldığımız bilgilere göre durum böyle.Ama ona daha çok yüklenildi çünkü Türk yapmıştı bu yüceltiliyor çünkü yabancı.Halböyleykende bence Türk firması ün yapsın para kazansın daha iyi.Son olarak postum yanlış anlaşılmasın ben dediklerimin arkasındayım yani pembe M3ünde 1000hp olduğuna inanmıyorum ama bu arabada 800hp değil hatta çok daha az(videodakilere göre).iyi forumlar

halilcakir
    Misafir
    Başka bir örnek daha eskilerden.Çekilen araç twin turbo corvette c5.Çekenlerde hepimizin tanıdığı arkadaşlar.Çekimin yapıldığı araç STI yaklaşık sürati 200km/h ve tam gaz gitmeye devam ediyor.Corvette önce onu geçiyor sonrada ilerde gitmekte olan aracı geçiyor.Size bir soru?o e46 m3 800hp ise bu araba kaç hp?80000000?
    http://www.youtube.com/watch?v=QBv8CFzNkcE

MUGENPOWE® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı halilcakir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    "Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz" atasözünü hatırlatarak ben videoda gördüğümü söyledim,söyledik.Başta ben olmak üzere çok eleştirdik ama bmw olmasından dolayı örneklendirirsek,pembe M3 bundan çok daha iyi gidiyordu ve dynosu flnda yoktu.Ama izlediğimiz videolardan,yarışan kişilerden ve binen insanlardan aldığımız bilgilere göre durum böyle.Ama ona daha çok yüklenildi çünkü Türk yapmıştı bu yüceltiliyor çünkü yabancı.Halböyleykende bence Türk firması ün yapsın para kazansın daha iyi.Son olarak postum yanlış anlaşılmasın ben dediklerimin arkasındayım yani pembe M3ünde 1000hp olduğuna inanmıyorum ama bu arabada 800hp değil hatta çok daha az(videodakilere göre).iyi forumlar

pembe m3 noldu bı aydınlatsana bızı bılmıyosda sen bılıon galıba hıc gordnmu ?

halilcakir
    Misafir
    Şu anda ne durumda bilgim yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pembe m3 neden dynoya cıkmadı bızde cozemdk acaba neden :d cıkamasda uznu bı sure en son kı gordm halı oyleydı cunkı

OmerRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya anlamıyorum gercekten. 800 hp olunca illa anında kopup gitmesi mi gerekiyor. hayır cunku bu adamlar 8000 devirde 800 hp guc alıyoruz demişler yani guc cok daha duzenli ve gec geliyor.

bu 800 hp ise bu ne muhabbetine de girerseniz işin içinden cıkılmaz veyron 1000 hp ama 700 hp lik bir f1 aracının yanında sözü edilmez. m3 te ise lag olması cok mantıklı degil bence cunku aracın sıkıstırması aynı klamıs yani bir atmosferik m3 gibi gidiyor hiç boost olmadan.
    Azim Oto Özel Ford Servisi
    http://www.azimfordservisi.com/

halilcakir
    Misafir
    Evet kısa bir süre patinajda kaldıktan sonra kopup gitmesi gerekir.Gitmiyorsa demekki üretmiyor demektir.Yada şöyle söyleyim gaza bastıktan 15sn sonra gelen 800hp hiçbir işe yaramaz ok?Ayrıca F1 aracı kaç kg veyron kaç kg?En basit fark

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    f1le hıc bısıyı karsılastırmayn dunyanın en ıyı teknolojısı kulanılarak uretılıyor f1ler araba deıl f16la denıyolardı bıara cok dengesıs bı karsılastırma olr bı arabayla f1ı karsılastırmak

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)