hepsinin tadı farklı:D buzlu lımonata cek:)
Printable View
alcan tayyarı vercen ayarı ;)
A : Oğlum cupra tayyarı geçiyor
B : Abi iş modlamaya geldiğinde tayyar geçiyor
A : Ama abi parayı pastıktan sonra tosbaayı bile deli hızlandırabiliriz
B : Ulan yok.çok para harcamaktan bahsetmiyorum.Az parayla diyoruz
A : Ulan paramız azsa neden modluyoruz.stock bineriz o zaman da cupra iyi
B : Ya sen ne salak adamsın A.Olay bi aracı az parayla modlamaktan geçiyor anlamayı musun?
A: E peki 1 TL lik modlama yapsak yine cupra hızlı
B: O para az
A: 100 Bin?
B: O para çok
A: Abi kaç paradan bahsediyoruz kıyaslamak için?
B: tayyarı turbolamaya yetecek kadar.
A: Ya ben bişey anlamadım.
Bende bi hikaye yazayım..
x. savulun cupralar gümbür gümbür geliyor. Typerların devri bitiyor
y. buyrun deneyelim
x. olmaz aşırı beslemesin
y. hani gümbür gümbür dü
x. biz 2lt aşırı beslemeyiz ama ağırız . siz hem aşırı beslemesiniz hemde 100 kg daha hafifsiniz.
y. ama sizde 50-60 hp , 100-120 tork fazlalık var
x. olmaz hafifsiniz.
y. e ne yapalım yani hani gümbür gümbür dü. siz cruz kontrol yol bilgisayarı vs. tercih ettiniz ağırlığa katlanın o zaman. Biz safi sürüş zevki arıyoruz şimdilik araçlarımızda. evet ne zaman deniyoruz
x. hayır biz cupralarımızla atmosferik typer denemek istiyoruz . 2 lt turbo araçlarımıza karşı 2lt atmosferik araba ile denemek bize göre adilce.
y. ikimizde turboyuz ama ..
x. olmaz senin turbon büyük hemde hafifsin
y. sende tak turbo
x. bu typer sahiplerinin hepsi fanatik , apaçi . çekemiyorlar cuprayı
y. el insaf
bi ara hiç unutmam bütün cupraları ataşehire çağırmıştım, o gece beklemiştik tolga abiyle gelen olmamıştı :) o zaman tabi pompa egzost falan yoktu :D hey gidi günler heyyy
tolga abi sana bi soru
gc8 subarun var standart td05 li 1 bar basıyosun sana başka bir gc8 geldi deneme teklif etti ama onda gt30r var 1 bar basıyo denermisin ? :)
tolga abi sana bi soru
gc8 subarun var standart td05 li 1 bar basıyosun sana başka bir gc8 geldi deneme teklif etti ama onda gt30r var 1 bar basıyo denermisin ? :)
ben söyliyim denemezsin :) çünkü onda gt30r var diye
e adamlarda k04 var abi mik kadar turbo neden gt30r lı bi 2litre arabayla denesnlerki akıl işi değil yani :) he oda gt30 takar ozaman kaçar eyvallahta sen fındık turbolu arabaya gider yapıyosun :) bırakta R ye taksınlar yada sende k04 taksaydın ondan sonra gelin deseydin denerlerdi belki he yanlışmıyım :) benim fikrim k04vsk04 yine typer geçeri ama arada uçurum olmazdı ;)
o turbo ile k04 ü bir tutuyosan sen hayatında k04 görmemişin selçuk :D
muharrem seninde geçen sedan typer konusundaki yazdığını okudum unuttum sanma ilk m3 typer konusunda gündeme getircem mrk etme :)