YİĞİDİ ÖLDÜR HAKKINI YEME . bu yazının üzerine söylenecek başka bi şey yok zaten
Printable View
ee deneme ne zaman ozaman:D
Neden yakın gucteki araclar arasında fark olacak deniyor sadece agırlı farkından dolayımı ??
ıkı araca aynı turboyu takıp denemek lazım boş laflar gerısı,
niye boş oluyor. o zaman dünyadaki bütün araçlar aynı setupda olsun . neden şartlar eşitleniyorki. Mevcut durumda geçen geçendir. Geçilen dezavantajlarından dolayı yenilgisini kabul edecek. Yok o olsaydı bu takılsaydı . öyle yazı yazmak gibi değil turbo takamk setup değiştirmek. gözünle görüyorsun işte bolton dediğimiz işte bile ne kadar sorun çıkıyor.
Reşit stock motora GT35 takıp üstüne de 1 bar bas bakalım bizde görelim kaç metre gidicegini o setup la
o zaman stock specler üzerinden konuşmak gerekir ki stock speclerde cupra type r dan daha iyi.
tolga boş laf kardesım, bırı stok araba:) olur 500hp cupra denersın, olcagı o demek ıstedım, kımse yenı arabasını garantılı arabasını bozmaz 9sene sonra typer gıbı cıkar boyle yapılanlar,2002 2003de turbo typermı yaptınız:) 1-2yaşındayken arac ozaman nerdeydı bu boltoncular, sen sımdı sene 2010 yaptın dıye yanı cupra olmak evo10 da yapılmak zorundamı gıder yapılmak zorundamı anlamadıgın o:) böyle devam, bız memnunuz, suan araclar gayet ıyı ama sen memnun kalmıyıcaksın zamanla sen gayet ıyı ne demek ıstedıgımı bılıyosun,
siz stock penceresinden bakabilirsiniz ve haklısiniz. cupra bencede stock da typerdan iyi performans olarak .
Ama burası modifiye sitesi ve insanlar minimum paralarla max. güçler almak için araçlarını yapıyorlar. Bizde o pencereden değerlendiriyorz. Bu yuzden de bolt on Typer bolton cupra dan iyi :)
işte reşit sorun burda
stock motor olarak 1.8 t ler ciddi güsel ama üstüne fazla yük vermeye gelmiyor
ama K20a üstüne fazla yükleri kaldırıyor
hee yıllar gecer zamanla stock 1.8t lerde dayanır ama k20 kadar güclere dayanmaz
ama gel gelelim motor içine cok para harcarsan ozaman bişiler olur
50 liralık cupraya 20 lira harcayıp 500 hp araba yapmak mantıklımı sence reşit :)
yapın abi tutmayalım parası olan arkadaşlarımızı. Bizde görelim gögsümüz kabarsın TR de yapılmış diye. ciddiyim. Ama o gün gelen kadar bolton turbo typerlarımız üzülerek söylüyorumki senin bkr cupradan hızlı olacak .. :))
demek ıstedıgım şu ep3 typer cıktıgında mıllet bılıyorum oem fılıtresını bezle fılan sarıyodu ısınmaması ıcın:D:D sımdı ne halde, 2002 2003de sız yapmadınızda sımdı neden cupra taş atılıyo garantılı araclar yapında gorelım denıyo onu anlamadım:) typer ılk cıktıgında 1-2sene ııcnde turbo yapan olmadı(neden vtecler daha uygundu turbo ıcın parcaları hazırdı cünkü) ama cupra gt2871 takıldı bu sene 1yaşındakı araca, 10sene sonra zaman gectıkce yapılcaktır, ıllakı, gayette ıyı gıdıyo stok olarak evoyuda cogu arabayıda gecer stok motor stok turboyla, şu var typer motoru efsane, ama artık araba eskıdı typer bınıyodum 4seneden cok oldu sımdı cupra alıstım ep3 typer bana şahın gıbı gelıyo:) bı tuaf oluyorum ıcınde sankı cıplak hıssedıyorum kendımı:D:D söyle bıdurumda var gt2871 bı stok typer ne kadar guc alır:) cupra 460hp 500tork oluyo sadece baskı balata dayanmıyo,
tolga arabamı babamda kullanıyo gayet ıyı hemde:) sehır ıcı rahat konforlu sol ayagım artık uyuşmuyo:))
tolga sana kıtı gosterdım gt3071 turbo kıtı 5000dolar atp kıt garett, 4pıston+4 kol+baskı balata eklıyıceksın bunlar 20bın tl yapmaz:) 10bın tl yapar
tolga araban 2002 model 2004 de yapsaydınız bolton turbonuzu:) neden yapmadınız?