olum senin fitnessin dietin bana. feyzbookta gördük dietin alemin kralını :D
Bu arada ben gene kg alıom yaaaa, moralim bozuk
Printable View
olum senin fitnessin dietin bana. feyzbookta gördük dietin alemin kralını :D
Bu arada ben gene kg alıom yaaaa, moralim bozuk
Egzantrikli vtiyi 3-4 boy gecen bir eg vti a ragmen iyi yurudum bence bir hgtye gore. Buarada bende cai yazilim kisa kat iptali ve son susturucu var soranlar icin
Kaan hangi egzantrikli vti bu?? sadece meraktan soruyorum..Uğurun gsida da dereceli var ama bi türlü hakkıyla yürümüyor ayarsızlıgı&mevcut setup'ı(oem beyin ve alakasız bi chip) yüzünden;) yani demem o ki dereceliye sahip vtida en azından hondata serisi bi ecu kesin olmalı yoksa egzantrigin bi anlamı yok(eğer yanılıyorsam düzeltin) sadece egsoz&filtre olan eg sedan B16 vtec'in egzantrk+hondatalı bi vti'yı bırak geçmeyi yakalama şansı bile olamaz kardeşim.
Hondacılar ayarsız (yazılımsız) egz. ile geziyolarsa o da ilginç tabi
masallah araclara dun aksam yoktum.ama haftaya suprizlerle varım diyorum:):)
tuncerim masallah araban cok ııyı gıdıo
2. videoda eg vtec akıtmış arabayı erken basma var
masALLAH............
ctrla olan video e36 mı e46 mı?
e36..........
a.s kanka :icon_tup::)
e36 ilerde alıormu noluo?
Bi bakışta nası anladın yaw alakasız chip olduğunu :)
İstanbulda missler gibi yürüyen Emre G nin gsi'ı burdan giderken o chiple gitti,benim gsi egzantrik,kasnak,kelebek vs son setup'una kadar o chiple devam etti yine ankarada NA Gsi o chipi uzunca bir dönem kullandı..Sorun chipte felan değil adamakıllı kasnağı ayarlanmassa olacağı o;)
şefim sen şimdi çipin her araçta, her setupta kullanabileceğinden mi bahsediyorsun? böyle diyorsan ayıp valla neden her parçadan sonra kpro baştan ayarlanıyor:) hani filtre egzoz kombinasyonuna göre yazılmış dersin onu anlarım da, egzantrik de taksan kelebeği de büyütsen çip uçurur mu diyorsun şimdi sen:)
ahahaaaaa...yahu ne çok bilen adam var izmirde..... tuncerin arabasını daha proje aşamasından şu haline kadar gayet yakından takip ettim....üstüne takılan her vidayı ve nasıl takıldığını....şu anda ne durumda olduğunu gayet iyi bilirim.....çok olağanüstü güzel bir proje oldu.....yavaş yavaş ilavelerle gitgide hızlanıyor...eminim dahada hızlanacak.....b16 motor eg kasanın kilo avantajıyla birleşince mükemmel bir sonuç çıkıyor ortaya....erolun eg side tuncerin eg side bence gayet iyi yürüyorlar.....ama bizden bir hayli hafifler...şimdi bu motor yanlışlıkla ef kasaya girse o zaman trajediyi düşünemiyorum bile :))))))))).....
gelelim benim egzantrikli beyinli yazılımlı egzozlu v2 li vti ıma....arabamda sadece itr emme egzantriği integra gsr egzoz egzantriği var....kapak açmadan yay şapka değiştirmeden çıtır bir iyileşme olsun diye takıldılar........ayarlı kasnağım olmadığı için timinginide yapamadım henüz....bu yüzden şu haliyle pek iş görmüyorlar....aslında bunu bilmeyen yok çevremde.....ama egzantrikli bir vti geçmek daha fiyakalı söyleniyor herhalde :)))))))))).....arabamın map'inide kendim yaptım.....yavaş yavaş hem öğreniyorum hemde kullanıyorum....bu benim hobim......ama çok merak eden varsa gerçekten stage 2 yada stage 3 egzantrikle vti'ın nasıl yürüdüğünü .....onuda yakınlarda gösterme şansımız var :)))))))))......
sonuç olarak aynı modlara sahip olan iki arabadan hafif olanı herzaman ağır olanını geçer :)))))))))))))) ....bunda çok şaşılacak bir durum yok arkadaşlar :icon_tup:
özdin abiye katılıyorum timing ve güzel ayarda bizimle rahatça yürüyeceginide biliyorum.
mudur kantara cıktınmı kac kg araban?
yok çıkmadım valla bende merak edıyorum.
sonucta dostluk kazansız dostluklar bozulmasın insanların bi dusuncesi bi fikri bi artniyeti varsa yuzune konusulsun önünden gülünp arkadan konusmak yakısık almaz.;)
etrafta delikanlı gibi yüzüne konuşacak çok az ADAM var
herkes beraber olsa gruplaşma olmasa cok daha ii olucak ufak seylerde gönül koyulmasa birlik güseldir...
allah dost gorunen dusmanlardan korusun...
olm bune yaa herkez duygusala bagladı :D
aramızda casuslar var :D
agresıf komplekslı ama perdelerın arkasında duygusal bırı bızım müdür :)
müdür işlenmemiş cevher :D