oldu mümkünse haftaya görüşmeyelim. bende çekim yapıp paparazzi olmak istiorum yada![]()
oldu mümkünse haftaya görüşmeyelim. bende çekim yapıp paparazzi olmak istiorum yada![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
walla 1,5 aydır fitness yapıyorum sırf biraz daha kilo vereyim de ağırlık avantajım olsun diye tagooo!!!![]()
olum senin fitnessin dietin bana. feyzbookta gördük dietin alemin kralını
Bu arada ben gene kg alıom yaaaa, moralim bozuk
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Egzantrikli vtiyi 3-4 boy gecen bir eg vti a ragmen iyi yurudum bence bir hgtye gore. Buarada bende cai yazilim kisa kat iptali ve son susturucu var soranlar icin
Kaan hangi egzantrikli vti bu?? sadece meraktan soruyorum..Uğurun gsida da dereceli var ama bi türlü hakkıyla yürümüyor ayarsızlıgı&mevcut setup'ı(oem beyin ve alakasız bi chip) yüzündenyani demem o ki dereceliye sahip vtida en azından hondata serisi bi ecu kesin olmalı yoksa egzantrigin bi anlamı yok(eğer yanılıyorsam düzeltin) sadece egsoz&filtre olan eg sedan B16 vtec'in egzantrk+hondatalı bi vti'yı bırak geçmeyi yakalama şansı bile olamaz kardeşim.
Hondacılar ayarsız (yazılımsız) egz. ile geziyolarsa o da ilginç tabi
2. videoda eg vtec akıtmış arabayı erken basma var
ctrla olan video e36 mı e46 mı?
e36 ilerde alıormu noluo?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)