ne o, bi acın mı var? :D
Printable View
yok kanka ne acısı :D bi düşüriyim aracı bekle :D:D az kaldı :D yavaştan yaklaşıorm biliosn :D
1 boy lan :D illa iğnelicen geçtiğini :D:D biliosn senle 4 ayda bi denioz :D bi dahakine geçicem :D
hehehe =) 1.5 olsn başka kurtarmaz :D vites kanka vites hehe yok şaka bi yana maşallah benden iyi senin aracın tabiki :) ( clio cup kasnak :P:P )
daha farklı durum gırtlaktır egsoz filtre chipse ikiside rs ;)
Utkunun arabası iyi gider, Utkuya geldiği ilk günden beri de iyi gider, U RS = CigeRS
Darısı bütün RS lerin başına...
yaa way be'liceğine egsoz filtre chipli 306 getirirsin deneriz burda boşuna laf yapmayalım
ya kardesim ben bos bos konusmyorum burda bi gordugum bildigim bsey warki yaziyorum burda.cok yakin arkadasimn bi 306 si wardi kendim gordum rs le noldugunu hic senin dedigin gibi degildi.tam tersi olmustu ;) her 306 bir degil her rs de bir degil tabiki bizim gectigimiz belkide cok ii degildi bu denediginizde ii bi 306 degil galiba yada skntilari wardir tam bilmiorum.he satmasaydik 306 yi emin ol denerdik ;)
Şu an İstanbul'daki ne iyi yürüyen RS'lerden kimler var. Bir Udqu'nun U RS var. Başka ?
Değişen sübap zamanlamasına sahip kapak kullanan motorlar, herzaman bu sisteme sahip olmayan ve stock egzantrik ile devir dönen motorlardan performans konusunda daha avnatajlıdır.
Ağırlık, devir bandı ve şanızman da etken tabi... Bana kalırsa RS performans konusunda 306 dan daha üstündür, ama konfor konusunda 306 daha iyidir.
306 egzantriklenirse üzebilir ama, gerçi egzantrik ile her motorun tabiatı değişiyor.
Egzantrikli olanla da birkaç kere ben ve Utku denemiştik. Utku da ben de filtre egzoz ile yine 2 boy civarı açıyorduk egzantrikli çipli 306 GTI' ya.
Ancak bu konu altında verilen videolardaki fark gerçekten çok abartı geldi bana. Yani 306 GTI 'ın nasıl yürüdüğünü az çok biliyoruz. Okanın dediği gibi eğer sadece bu 306 GTI' ya has bir durum ise gerçekten bu GTI 'da bir sorun var. Ya da şöförü erken bırakıyor. Bu kadar fark normal değil.
Ama normal yürürünü bildiğimiz GTI lar için bu kadar aşırı fark olması pek de normal değil.
bundan daha hızlı RS gördüm ama bukadar bitik 306 gtı gormedım ben ya:D:D hadı ıkıye ıkı ok da 4 e tek barı bıraz tutunsaydı:D
okan maasallah ;)
bence bu fark normal değil,o 306 ya bakım,ayar vs. şart
sen 306 fanatiğisin diye sana öyle gelmiş olmasın
konuyu gayet net anlaşılır açtım
zaten böyle bir konu açacak kişi değilim ben bir iddia söz konusuydu kapattık oldu bitti
videolarda konuşan ben değilim videoyu çeken arkadaş onada aradaki farkı videoda söyle gece gözükmüyor dedim oda biraz ateşli yaklaşmış olaya hepsi bu..
neyse her 306 gti böyle olacak diye birşey yok deneriz başkasıylada olur biter fazla kasmaya gerek yok
Bu Kadar Basit Tahta Spec ADam ;)
ahauhuha :D
okanın ss rs stock haliyle çok iyi gidiyor maşallah...güzel denemeler olmuş...4 e 1 ken bile clio önde götürmüş...okanın rs le baska 306 gtı denediğinde videodaki 306 gtı da problem varmı yokmu daha iyi anlarız...
306 yi kullanan benim kardesim 2 ye 2 bastiklari videolarda rs one gectikten sonra gazi biraktigini soyledi birde 6000 de vites degistirmis hep soyledigine gore arabada zaten sorun var 5 viteste yigilior ve 210 gecmiyor her neyse arabaya gerekeni yapacagim Ben insallah daha iyi yuruyecek
Arabada sorun var 5te yığılıyo 210 geçmiyor diyorsun. Yukarıda bu 306 bozuk diyincede atar gider yapıyorsun. Evet sorunum var demek ayıp birşey değil ki. Kaldıki madem aracında problem var deneme yapmaman gerekiyor. Hadi denedin. Video çektirmek ne diye. Hadi denedin video çektirdin hepsi oke arkadaşsınızdır sende 2 ye 2 den sonra 4 e tek nie denedin bak onu hiç anlamadım.
bana clio rs leri getirin:hahaha: