21 mart pazar sabahı musaitim sana rezerve edeyim istersen :icon_tup:
Printable View
mustafa ne ıntıkamı ya? eger ıntıkam almaksa tolga kardesım aynı speclerle sana 354168681465 boy attı tolga ben farketmez, işiniz gücünüz fesatlık... ak passat vıdeosunun nerde oldugunu sende bılıyosun gır sıteye kopyala yapıstır lınkını;) nezman ıstersen denerım senın aıle aracınla...
bu sefer de siz gelin bu tarafa rahat rahat deneyelim :) karşıda çok kalabalık oluyo bide mimlendi artık iyice :)
ozan bu haliyle geçebilir bizi büyük ihtimal :D eski hali bile çok iyi gidiyodu maşallah :)
olabilir silivriye gider geliriz bi :)
cengiz videonun linkini rica ediyorum sen bana dyno muhabbeti yapıosun ne alakaysa benim çıktığım dyno ile sizin çıktığınız dyno aynı şekerim ;) bende R yok hiçbir zaman olmadı hatır kırmamak için eksiklerde olsa deniyordum artık eksikler bitmeden denemicem hepsi o madem ben r1 mustafa yım sen r1 cengiz olma videonun linkini koy:icon_tup:
boka sarıo konu kitlensin bence
geçildiği halde videosunu hem siteye hem foruma koyanda mı oynaklık? yoksa sır gibi saklayanda mı? çok mu zor bir linki koymak boşwer cengiz ciğim sen benim arkadaşım olmaya dewam et ama benle deneme isteme sizin arabalarınız çok hızlı benim arabam vasat bir aile arabası:icon_tup: ben sizle boy ölçüşemem;)
lan noluyo burda cengiz mustafa hayırdır ??
[QUOTE=PASSATURBO1;1232229]geçildiği halde videosunu hem siteye hem foruma koyanda mı oynaklık? yoksa sır gibi saklayanda mı? çok mu zor bir linki koymak boşwer cengiz ciğim sen benim arkadaşım olmaya dewam et ama benle deneme isteme sizin arabalarınız çok hızlı benim arabam vasat bir aile arabası:icon_tup: ben sizle boy ölçüşemem;)[/QUOTE]
bak bunu bilmen güzel bişey mustafa:icon_tup:
Aynn Yha Bi Edirne Tawa Ciğer İyi Gider ;)
askerde iken kapalı garajda duracak araba
babam haftada bir çalıştırır.
Ha şunu bileydin ! herif 2. kornada fırlayınca basmanın bi anlamı yok 2 kişiyle kalktıklarımzda hep böle yaptı.
heh :D valla edirne tarafınada geliyoruz arada sulhi sağolsun bi yere getirdi bizi tandır rakıya emin baba mı neydi adı :) kısmet görüşürüz
Arabamın eskiden yürürünü bilen biliyor zaten suan evet problemli fakat bu ibnee Bana tır boyu acacagını söyledi Benim geçmek gibi bir iddaam olmadıgını bas bas söledimm. Ama böyle yok bozuk yok tırt yok cacık ayıp Oluyor. Ben cuma günü arabamı yaptırıyorummm 2 haftası var ondan sonra görüsmek gerekir tesekkürler. Ben zaten bu aksam o ibne ile cok güzel görüsücemm. 2. kornada basıpp ben basmadıgım halde tır boyu ucak boyu falan muhabbetler sırf sitede gösteris yapmak icinn Ben cok güzel göstericem gösterisi bu aksam onun agzını burnunu kırıp videosunu cekip kOymazsam en adi serefsizim bEn bu tartısmayı burada kapıyorum dısarıda devam edicek ;) bOl sohbetler.
Sulhi Abinin Biraderi Gelmişti Jop Ondayken Ama Hiç Durmadı Gorusemedik Olsun Gonlumuz Bir Olsun Yeter Teneke Parçaları İçin Kalbimizi Kırmaya Ne Gerek Var ;)
oooo ozan kitle gitsin boka sarı muhabbet dediğim gibi ... bi 306 rs tir gidio araban yürümüosa deneme kardeşim ;)
ben size şu kadar söylüm bizim up306yla böyle birşey olması mümkün deil:D
kanka ben yazdım önceki sayfalarda ztn up la rs 4 kişi olcak up tek roket gibi geçer die:D işte yürümeyen 306 gti olunca böle sıkıntılar oluo yaptır kardeşim aracını kimsenin eline koz verme bu kdr basit araban bozuk ve 4 e 1 basıosn madara ederler böle takma kafana ;)
ayrıca şu bir gerçek videodaki 306da sorun var zaten kendısıde dıle getırıyor getırmesınede gerek yok ben cok 306 gtı gordum alakasız, bariz anlaşılıyor sorun var, bence hiç birseyı bahane etmeden denemıs dostca araban arızalıysa deneme kardesım demek olmaz. arabası yapılır sorunları cozulur ınsallah o zaman tekrar denenır ha gecer dıyemem ama 4 boy yıyorsa olur 2 boy misal...