bu 306 bozuk![]()
bu 306 bozuk![]()
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
gel istersen bozukmu deilmi göstereyim hee!?
2 tır 2 tır bagırıosnda 2 . kornada basıp gittin ben ise durdum arkadan aheste aheste geldik isin bokunu cıkartmıssın adam Ol benimde ayarımı kaçırmaya basladın. Adam gibi bastıgımızda görüosnn işte kafa kafaya yürüoz ben arada tır mır göremiormm Bu seni son uyarısım!
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
Ben kim geçti ettiye bakmıyorum. Ama şu 4 kişiye 1 kişi videosuna acaip takıldım. Bir anormallik bir arıza bi problem var.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
206 yamı göstereceno dediğin biraz zor.bu videoda araç ayarsız üzerinde 17 rc jantı var ve osuruktan bi filtre
buyur : http://www.streetfire.net/video/50210_711320.htm
ilk videolarda 306 nın hemen bıraktığı belli bi anlaşmazlık var galiba..
bence RS 4 kişi 306 ile düzgün kornalarda basılmış haline göre kıyaslarsak RS en fazla 4araba atar.. arabadan arabaya çook fark var.
Dr.Ecu AntaLya
Nesimi garip. Soruya soru ile cevap vermeye sevmem ama önden sorayım. Sence sonuç normal mi. Bence Clio RS stock olarakta aşağı yukarı eşit modlardada 306GTI'dan daha hızlı bir araç. Bu su götürmez gerçek. Ama bu kadar bir fark olamaz yani olmamalı. Senin aracındaki parçalar belli bu araçtakiler belli. Durum bildiğin garip işte. İstanbul'da olsanız çeşit bol bildiğimiz başka araçlar ile videolarınıza bakar bu araç bozuk yada seninki gereğinden fazla iyi gidiyor derdim ama teşhis yapamadığım için durum kısaca GARİP.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
bu arabayla çok denedik.
iyice alt devirlerden basılınca öne bile çıktığı oluyor ama devir yükseldikçe yine böyle açık ara fark oluyor belki 50 kere denedik değişen bişi yok
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)