ahauhuha![]()
ahauhuha![]()
okanın ss rs stock haliyle çok iyi gidiyor maşallah...güzel denemeler olmuş...4 e 1 ken bile clio önde götürmüş...okanın rs le baska 306 gtı denediğinde videodaki 306 gtı da problem varmı yokmu daha iyi anlarız...
306 yi kullanan benim kardesim 2 ye 2 bastiklari videolarda rs one gectikten sonra gazi biraktigini soyledi birde 6000 de vites degistirmis hep soyledigine gore arabada zaten sorun var 5 viteste yigilior ve 210 gecmiyor her neyse arabaya gerekeni yapacagim Ben insallah daha iyi yuruyecek
Arabada sorun var 5te yığılıyo 210 geçmiyor diyorsun. Yukarıda bu 306 bozuk diyincede atar gider yapıyorsun. Evet sorunum var demek ayıp birşey değil ki. Kaldıki madem aracında problem var deneme yapmaman gerekiyor. Hadi denedin. Video çektirmek ne diye. Hadi denedin video çektirdin hepsi oke arkadaşsınızdır sende 2 ye 2 den sonra 4 e tek nie denedin bak onu hiç anlamadım.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
deniyen kisi Ben degilim kilolari esitleyip denediler Ayrica burada gecicez diye bir iddeamiz olmadi arkadas tir boyu fark acacagini soylemisti o na nazaran denendi zaten dun kardesim Abi araba gitmiyor dedi basks zaman deneyelim dedi bende hayir git dene r yapti demesinler dedim bakin benim icin gecmek yada gecilmek mesele degil burada zaten daha oncede gecmisti beni videolarini koydu Hersey dostcaydi AMA ne zamanki Ben atasehir videosunu koydum arkadasin zoruna gitti alayli tavirlar asagilamalar neyse uzatmayalim hepsinin hesabini soracagim Ben bu aksam ...
bu gece bekliorm ataşhir denioruz hd divix videolu burda lafla olmuo kardeş
Nie zorunamı gıttı erkan kardeşş
Arac ist. geldgnden berı sureklı bizdeydi zaten bana gecmesınn + bı onemlı yok..
Ayrıca suana kadar eksoz fıltre ıle gecen olmadı , lakın gecen olamaz demıorm denenr gorulur..
Yakında denemeler olur havaların duzelmesıyle. vıdeolar cekılır koyulur gecerıs gecılırs sıkıntı yok..Hersey muhabbet ıcın bnde..
arkadaşlar HD kalıtesınde vıdeoları beklıyoruz![]()
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
çıkmadık yaa seko
106lar çıktı
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)