ahahahaha :D valla doğru söze ne hacet...
Printable View
tebrikler fatih anka gelince bi binim yine özlemişim arbyı :)
Subarulardan beyaz normal bence , 106 yı bıldığımden Alfa'yı kutluyorum çok ıyı yurumuş Fatıh...Cenkle ğoruşelım bro zevklı olur sızınkı :)
106 gti ın dyno kagıdı yanımda su anda fotosunu cektım akşam koyarım...ayrıca rodaj aşamasında olculmustu..bı dyno day da herkese kanıtlayabılırım :)
xor modifikasyon yok ztn standart bınılıyo...bugun mavı 1 bar acıldı o da standart su anda...
Bilmediğimden soruyorum. Bu Q4 swap alfa'da stock Q4 makinası var değil mi. Teknik verileri nedir bu motorun. Bence iyi gitmiş.
Buyrun bakalım "gençler ve daima genç kalanlar" (:
http://img31.imageshack.us/i/fotoraf0116c.jpg/
http://img291.imageshack.us/i/fotoraf0115.jpg/
http://img62.imageshack.us/i/fotoraf0114.jpg/
Turbo Zonee~ SËKOcan*
Neyin problemini yapıyorsunuz tam olarak anlayamadım :) Bazıları gibi canımız sıkılınca "Hadi çıkalım ben seni geçeyim, sen beni geç" yapmıyoruz..! Neyse ney işte bu kadar uzatmanın "yok yalan yok dolan" demenin bir anlamıda yok görmek istediğiniz veya da merak ettiğiniz bir şey varsa insan yemiyoruz kimseye de bir şey yapmıyoruz garajımıza bekleriz :) Çaylar benden .D
106 yine kafayı çıkarmış ordan ama sonrası :( maş bütün araçlara 106'tıya ayrı bir maş onun nasıl yürüdünü bildim için :D:D
eyw cok sagolasın
araba senin kardeşim ne demek,daha bitmedi bu şekilde biraz conta sıkıntım olucak onuda bi cometic alıp çözücem:icon_tup:
motor işini çözdüm sıra biraz arabanın kasasını toplamaya geldi onuda güzel bi kaportacıdan sonra tekrar bi komple janjanlı siyaha boyayıp halledicem ama tabi bunlar için zamana ihtiyacım var :) yaza dogru kısmetse.
sağolasın abi.çok iyi olur bi deniyelim bakalım nasıl olcak sonuç:icon_tup:
hee sorry o zaman :D:D
106 nın dyno cıktısını gözlerimle gördüm ve herkezin ölçtürdüğü bi yerde ölçülmüştür yalan dolan yoktur ... bütün araclara masaallah iyi yürüyorlar:icon_tup:
hmm anladım :)
musti hiç yakıştımı sana nası ankaralısın. Ankarada computest vardıya büyüksanayide..
bu computest'in fren analiz cihazi disinda calisan makinasini gormedim hic ankarada :)
alfa güzel yürümüş cidden ,,106 nın başta kafa çıkarmasıda videoya bi güzellik katmış :) hepsine maaşallah araçların .........
Havada ban kokusu var...
Küfürlü,imalı, küçük düşürücü konularda kararımız kesindir.
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=47996
Scobyler yavaş gibi gibi geldi.
yanlış gelmiş..beyaz gitmesi gerektigi kadar gıdıyo zaten..
şimdi vtec çilere sordun...noldu..varmı cvp...arkadaşım sen sorarak iş yapıyosun biz yarışarak...o yüzden demen gereken burda tek bişey var..demek ki sormayla söylemeyle bu işler yürümüyo..gaza basarak yürüyo ;) boş konuşmaya gerek yok..butun ordaki arabaları stoklarıyla denetebilirim...subi yi subiyle alfa nın ztn 2.cisi yok onu da stok bi sti la 106 yı stoguyla..vtec in her turlusuyle..denemeden kaçan yok geçersek de geçilirsekte video koyarız
sadece vtec cilere sorma o videolar içinde type r da var onlarada sor ;)
turbolu cooper s falanda vardıda onların videosunu bulamadım bulursam onlarıda eklerim onlarada sorarsın :)
o bunu napar bu şunu naparla olmuyo bu işler.sonuç olarak napar diye bahsettigin aracları biz yaptık,yapanada saygımız sonsuz :icon_tup:
sakin ;) daha önce yürüyo denilen 200hp gtc ile vtec videolarını da izledik, denedik ona dayanarak konuşuyorum. demem gereken şeyi atlamışsın sayın dolu konuşan ;)
kimin nasıl iş yaptığı kimseyi ilgilendirmez, yeterince tecrübemiz var bu konuda sakin olmalısın önce.
turbo cooper s dediğin araç r56 cooper s mi? 207rc yle aynı motora sahip olanlar hani?
yoksa sc üstüne turbo yapılan tek r53 vardı o da sökük diye biliyorum ki turboyken 300 küsür hp lerde dynosu vardı :)
ellerinize sağlık ne diyim ;)
maşallah bütün araçlara..
60 kilo verirsem eğer bende motora girip tuğbay abiyle yürütmek istiyorum :D
Maşallah fatih
aracın motoru güsel gideri cok inşallah büyük turbo daha fazla basınc ile cok cok hızlı olur
Alfa ya maaşallah iyi yürüyor motoru ve üzerindekiler hakkında bilgi verebilirmisiniz ve gerçekten bir ikincisi yok mu_?
teşekkür ederim
cooper ise normal yeni kasa turbolu cooper
eyw bro sagolasın,bu kadar yeter bize şimdilik.ilerisi kısmet bakalım
bu şekilde bi swap yok anlamında,genelde kimse alfayla ugrasmak istemez ama cem kardeşimizden Allah razı olsun didinmiş çabalamış onur ustanında mükemmel ustalıgıyla sorunsuz bi Q4 yapmışlar bizde keyfini sürüyoruz.
motor orjinal alfanın 155 Q4 serisinde olan motor,herhangi bi extra parca mevcut degıl motor içerisinde.
Bugun bekledigim sey oldu, ne oldu derseniz beyaz aracin sahibi geldi garaja. Aracini cumartesi satin almis bir galeriden, pazar gunu gezmeye enkaya cikmis. Iyi gidiyor dediginiz araba 0.4-0.5 barda yuruyormus. Basincini dun actirmis baska bir yerde siz neresi oldugunu biliyorsunuzdur belki ve motor arizasi yapmis, kapakta gitmis.