bu computest'in fren analiz cihazi disinda calisan makinasini gormedim hic ankarada![]()
Experience is what you get when you don't get what you want.
alfa güzel yürümüş cidden ,,106 nın başta kafa çıkarmasıda videoya bi güzellik katmışhepsine maaşallah araçların .........
Küfürlü,imalı, küçük düşürücü konularda kararımız kesindir.
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=47996
şimdi vtec çilere sordun...noldu..varmı cvp...arkadaşım sen sorarak iş yapıyosun biz yarışarak...o yüzden demen gereken burda tek bişey var..demek ki sormayla söylemeyle bu işler yürümüyo..gaza basarak yürüyoboş konuşmaya gerek yok..butun ordaki arabaları stoklarıyla denetebilirim...subi yi subiyle alfa nın ztn 2.cisi yok onu da stok bi sti la 106 yı stoguyla..vtec in her turlusuyle..denemeden kaçan yok geçersek de geçilirsekte video koyarız
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
sadece vtec cilere sorma o videolar içinde type r da var onlarada sor
turbolu cooper s falanda vardıda onların videosunu bulamadım bulursam onlarıda eklerim onlarada sorarsın
o bunu napar bu şunu naparla olmuyo bu işler.sonuç olarak napar diye bahsettigin aracları biz yaptık,yapanada saygımız sonsuz![]()
remaps.tr & Turbo Zone Garage
sakindaha önce yürüyo denilen 200hp gtc ile vtec videolarını da izledik, denedik ona dayanarak konuşuyorum. demem gereken şeyi atlamışsın sayın dolu konuşan
kimin nasıl iş yaptığı kimseyi ilgilendirmez, yeterince tecrübemiz var bu konuda sakin olmalısın önce.
turbo cooper s dediğin araç r56 cooper s mi? 207rc yle aynı motora sahip olanlar hani?
yoksa sc üstüne turbo yapılan tek r53 vardı o da sökük diye biliyorum ki turboyken 300 küsür hp lerde dynosu vardı
ellerinize sağlık ne diyim![]()
Maşallah fatih
aracın motoru güsel gideri cok inşallah büyük turbo daha fazla basınc ile cok cok hızlı olur
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)