Demı yaw :D
Onlarda aştı şımdı :D Serp almış yetmemış 50k avroluk makıne alıyomuş neyse artık
Printable View
bu computest'in fren analiz cihazi disinda calisan makinasini gormedim hic ankarada :)
alfa güzel yürümüş cidden ,,106 nın başta kafa çıkarmasıda videoya bi güzellik katmış :) hepsine maaşallah araçların .........
Havada ban kokusu var...
Küfürlü,imalı, küçük düşürücü konularda kararımız kesindir.
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=47996
Scobyler yavaş gibi gibi geldi.
yanlış gelmiş..beyaz gitmesi gerektigi kadar gıdıyo zaten..
şimdi vtec çilere sordun...noldu..varmı cvp...arkadaşım sen sorarak iş yapıyosun biz yarışarak...o yüzden demen gereken burda tek bişey var..demek ki sormayla söylemeyle bu işler yürümüyo..gaza basarak yürüyo ;) boş konuşmaya gerek yok..butun ordaki arabaları stoklarıyla denetebilirim...subi yi subiyle alfa nın ztn 2.cisi yok onu da stok bi sti la 106 yı stoguyla..vtec in her turlusuyle..denemeden kaçan yok geçersek de geçilirsekte video koyarız
sadece vtec cilere sorma o videolar içinde type r da var onlarada sor ;)
turbolu cooper s falanda vardıda onların videosunu bulamadım bulursam onlarıda eklerim onlarada sorarsın :)
o bunu napar bu şunu naparla olmuyo bu işler.sonuç olarak napar diye bahsettigin aracları biz yaptık,yapanada saygımız sonsuz :icon_tup:
sakin ;) daha önce yürüyo denilen 200hp gtc ile vtec videolarını da izledik, denedik ona dayanarak konuşuyorum. demem gereken şeyi atlamışsın sayın dolu konuşan ;)
kimin nasıl iş yaptığı kimseyi ilgilendirmez, yeterince tecrübemiz var bu konuda sakin olmalısın önce.
turbo cooper s dediğin araç r56 cooper s mi? 207rc yle aynı motora sahip olanlar hani?
yoksa sc üstüne turbo yapılan tek r53 vardı o da sökük diye biliyorum ki turboyken 300 küsür hp lerde dynosu vardı :)
ellerinize sağlık ne diyim ;)
maşallah bütün araçlara..
60 kilo verirsem eğer bende motora girip tuğbay abiyle yürütmek istiyorum :D
Maşallah fatih
aracın motoru güsel gideri cok inşallah büyük turbo daha fazla basınc ile cok cok hızlı olur