Alfa ya maaşallah iyi yürüyor motoru ve üzerindekiler hakkında bilgi verebilirmisiniz ve gerçekten bir ikincisi yok mu_?
Printable View
Alfa ya maaşallah iyi yürüyor motoru ve üzerindekiler hakkında bilgi verebilirmisiniz ve gerçekten bir ikincisi yok mu_?
teşekkür ederim
cooper ise normal yeni kasa turbolu cooper
eyw bro sagolasın,bu kadar yeter bize şimdilik.ilerisi kısmet bakalım
bu şekilde bi swap yok anlamında,genelde kimse alfayla ugrasmak istemez ama cem kardeşimizden Allah razı olsun didinmiş çabalamış onur ustanında mükemmel ustalıgıyla sorunsuz bi Q4 yapmışlar bizde keyfini sürüyoruz.
motor orjinal alfanın 155 Q4 serisinde olan motor,herhangi bi extra parca mevcut degıl motor içerisinde.
Bugun bekledigim sey oldu, ne oldu derseniz beyaz aracin sahibi geldi garaja. Aracini cumartesi satin almis bir galeriden, pazar gunu gezmeye enkaya cikmis. Iyi gidiyor dediginiz araba 0.4-0.5 barda yuruyormus. Basincini dun actirmis baska bir yerde siz neresi oldugunu biliyorsunuzdur belki ve motor arizasi yapmis, kapakta gitmis.
Maaşallah araçlara..:)
Alfa'ya ayrıca Maaşallah ayırmış resmen :D
malesef yanlış bilgi...10 yıldır tanıdıgını bilirim aydın da senı tanır zaten siz subaru camiasınız birbirnizi iyi tanırsınız ama beyaz olan gelmesinin ihtimali yok sabahtan akşama kadar gozumun onundeydı cunku aydının arabası beyaz :) ayrıca mavi olan aka plaka onun basıncını aydın açtı 2 gun önce :)
edit...aydının 3 sene oncekı arabası maviydi o araba bu araba deil...3 senedir gormuosun heralde abi :)
[QUOTE=lewo_rolla;1237445]sakin ;) daha önce yürüyo denilen 200hp gtc ile vtec videolarını da izledik, denedik ona dayanarak konuşuyorum. demem gereken şeyi atlamışsın sayın dolu konuşan ;)
kimin nasıl iş yaptığı kimseyi ilgilendirmez, yeterince tecrübemiz var bu konuda sakin olmalısın önce.
sayın levorolla arkadaşım...bizde yurumuyo dedgınız gtc yi type r la denedık 220 ye kadar kafa kafaya yuruduk...herkes chıp var dedi arabada chip de cıkmadı burayada chip cıkmadıgını erh nıcklı arkadaşımız ben baktım chip yok dıye de yazdı...yani onun rakıbı senın dedıgın araba deil...burdan cıkan sonuç da arabadan arabaya fark var...yuruyo dedıklerı araba dmekkı yurumuyomus...
106 çok çok ciddi yuruyo.. Ben şaşırmıstım gordugumde.. Baksa bir gtc ile de denedik sonuc aynıydı.. uzunda ancak gtc gecebiliyor. Ayrıca alperin arabası std.. onceden de soylemiştim.
yanlış biliyosun abi mavi olan aka plakalı galericide benim arakdasım cihan:icon_tup:
aydının arabası beyaz olandır...
BANA AYNI SPECLERDE GC8 BUL abi şimdi cıkıyım denemeye
yada stoc sti,sana saygım var ama yanlış biliyosun
ayrıca arkdaşlar 106 yı bugun b20 vtec le denedik...videoları cebımde ama koymucam...b20 nin sahibi dablyu da guvenlık...haber de vermedım koyarız koymayız diye..smdı koyarım nıe koydun dıyıp yumruk atsa enkanın kopruden aşşa düşerim :D öyle bi abi yani :D
3 boy kadar onunde yuruyo 106 nın..
yani bunu başkası yapsa gülerimde korhan abi senin nasıl böyle yanlış bilgilere sahip olduguna inanamıyorum..özelliklede subaru hakkında
bide üstüne üstlük bu yanlıs bilgilerle sanki biz yalan konusuyomusuz gibi buraya bu şekilde yazı yazman..
dedigimi gibi abi delikanlı gibi yalansız aynı spec gc8 getir herkez görsün kim nasıl gidiyo:icon_tup:
hauhaua 10 numara bi insandır yaw :D