a4 orj jantlarını taksa fark direk 3 boy olur uzundada açılır maşallah araçlara
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
jant 3 boy![]()
konuyu şimdi sen dağattın demin maytap geçiyodun jant 3 boy oynatmaz diye ? hayırdır şimdi turbo yaparım diyosunyusufcum ben o lafı kötü manada yazmadım 19" jant sence 3 boy oynatmaz yani he bence daha fazla bile etkiler onu yazdım madem deneme yapıyosunuz turbosunu hacmini silip yapıcaksın sonradan gelip bende turbo yaparım demiceksin deneme ozaman sen turbosun de
yada burda ki yorumlara düzgüni cevaplar ver saptırma konuyu
yine sölüyorum gayet doğal a4 te orjinal jant olsa 3+boy etkiler
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
saolasın eray abı
Ama amacımız gecmek ıcın gıtmek olsaydı orj'lerle gıderdık ama aracımız bu halde Bınılıcek. onu gormek ıstedık Saolasın yusufa denedıgı ıcın
Tartışma için sölemiorum. 15 jant takan bir araç boyutlarını değiştirmeden 19 a geçemes zaten. Ancak ve ancak yanak genişliği çok yüksek olması lazım 19 da uygun lastik ölçüsüne geçiş yapabilsin die. Neyse bu ayrı
dielimki aynı boyutta 15 den 19 a geçiş olabildi; en az ama en az 2 boy geriden gelir 200 km ye kadar.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
dostum ben haksız çıkarmak için yazmadım yanlış anlaşılma olmasın. Ancak ben 15 janttan 18e geçtiğimde direkt 2 boy geriye atmıştı beni.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
yusufum kaharaman yazmış bende izledim renkde gidişde güzel maşşallah daha nicelerini geçmen dilegiyle baboli
19'' jant normal ebatına geldiğinde illa ki boy olarak fark edecek, bende min. 2 boy diyorum.
öyle de bir deneme olursa çok güzel olur.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)