yarın 6 degılde 8 daha uygun olur benım ıcın cunku ısten 7,30 anca cıkıyorum
yarın 6 degılde 8 daha uygun olur benım ıcın cunku ısten 7,30 anca cıkıyorum
RACE WERKS
Golf awd turbo 500+
gündüz daha iyi olur diye akşam 6 yı söylemiştim..
mustafa esayına maşallah güzel gidiyor...........
maşallah araçalara Sİ tebrikler..
106 denemeye gelirse NOS lu gelir çağırmayın bence![]()
Dr.Ecu AntaLya
yaa kardeş siz kafayı sıyırmışınız yeminle ya....gelip gidip çatıyonuz iyi söylenenede kotu soylenenede..ayıp yazık gunah ya kendı canınıza da yazık bizimkinede..
sana kimse bişey mi dedi sıkıştırma dsuk ondan geçildi yoksa geçemezdi de cart ta curtta diye...nie kendi kendine burda heycan yaptın ki...ben sadece oraya yazdım...araba bu sıkıştırma dusurulmus olabilir cunku2 yıldır orjınal motora nos basıyolar ve kırılmıyo..106 cı arabasına guvenır guvenmez bilmem..oraya conta yakmış bilmem naapmış diyen de yok..burda reklam yapmaya calısıyosan yapma arkadaşım benim yazım üzerinden...hondacılık demek pejo sevmemek deildir bu ince noktayı bi turlu ayıramıyosunuz...
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
şimdi olay şöyle mustafa enkaya gitmiş 106cı arkadaş da deneyelim demiş o kadar aracımda chip filtre egsoz var diye belirtmiş denemişler bilinen bu ötesi değil
peki roz (adını bilmiyorum kardeşim) sen sağlam 106cısın çoğunu da eminim iyi bilirsin o 106 nın durumu nedir sağlığı nedir senin gözünde stock 106 kapasitesinde mi sadece soft tune 106 tadında mı yoksa fena yürümeyen bi araç mı ben kim geçmiş hiç umursamam sadece bj nin durumunu kapasitesini değerlendirmek amaçlı soruyorum sonuçta si bu araç normalde 4 boy yerse kimse neden geçildin diye sormaz ama öne çıkınca 106 kötü deniyo sen si iyi yürümüş demişsin bu yüzden değerlendirmeni merak ediyorum
ECUTECH İstanbul
önce sunu soyleyım bu yazı beni çok mutlu etti...her ne kadar pejo yu da sevsem ben honda arabasınıda severım..yuruyene yurudu derım demessem ztn ya yaşım kucuktur ya işkembeden atıyorumdur yada yalakayımdır bunun gibi şeyler..
ym106 yıllardır çevremizde gordugumuz bi araba..sahibide 10 numara efendı bı cocuk...bındım ılerı gerı yaptım hiç basmadım bılmıyorum arabayı ama...
2 yıldır bu arabaya nos basılıyo ve hiç kırılmadı..stok bi 106 kesinlikle 2 yıl nos basmaya dayanabılecek bi motora sahıp deil..nos basalım diye sıkıştırmayı azaltmış olabileceklerini dusunuyorum..şans eseri denemişler cocuk genelde nossuz denemıyo kimseyle..o si gorunce nossuzda geçerim sandı geçememiş gordugumuz gıbı..
bence stok un altında bi araba eger ki dediklerim varsa, sizinde bilebileceginiz gibi..ama bi yandan da si ı da bılıyorum bsarken de gordum bi kaç kere denk geldım stok bi 106yla gidebilecek durumda..egerki durum böyleyse ym106 stok atmosferik motorlu bı araca gore daha yavaş demektir..ama egerki bu kadar kararsısız;ben bi tane filtreli eksozlu bunun dşında modifiyesi falan olmayan 106 gti getırebılırım bi kaç tane..![]()
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
işte benim de duymak istediğim buydu 106da sorun olmasını beklemiyorum zaten yoksa gel deneyelim demez kolay kolay nos kullanmadığı da gayet kesin ama gidişi filtreli egsozlu kadarsa biz si dan istediğimiz gücü almışız demektir şuanki speclerle bu da güzel bişey bi de bi ara görüşelim dediğin speclerde bi 106yla deneyelim zaten 1 2 vti la denedik çok benzer bi sonuç oluyo bu videodakine debriyaj değişecek si ın 4 de bariz kaçırma var ufak tefeklerini çözüp deneyelim
ECUTECH İstanbul
tamam cok zevkli olur..sizin gibi insanlar oldugu surece de ben hondaları daha çok severimçok begendıgım cvic vti dan sırf bu honda pejo tartışması yuzunden sogumuştum cunku
siz sorunları cozmeden once ve cozdukten sonra olarak 2 ayrı denemede yapablırız hem sizde arabanızı gormus olursunuz bi debriyaj kaçırmanın ne kdar fark ettıgını bizde tekrar tekrar gormus oluruz
![]()
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)