si 200 lerde kesiciye giriyo çünkü. ondan 2-3 boy geçmesi normal ym 106 nın.. hala uzuyo ya bu konu ona şaşırıyorum..
*On3r*
yarım saattır butun yorumları okudum.ben daha rollınten sonra gereksız yorumlar yapılmayan cok az rollıng gordumbu rollınglerın kanunu gıbı bırsey.
si gayet basarılı yuruo.en son koyulan vıdeodada 106 once baslamıs si duzgun kalkamamıs bence 106 nın sahıbı olsam bu vıdeoyu koy dıe ısrar etmezdım cunku hıc tatmın edıcı bı vıdeo deıl ben 106 kullanıcısı olarak bole bı vıdeodan tatmın olmazdım si kotu kalkmasına ragmen gayet basarılı yurumus.106 dan cok daha iyi bir sonuc beklerdım si duzgun kalkmadıgı ıcın.Si sahıplerıde keske debrıyajınızı yaptırıp ve duzgun guzel bır egsoz alıp ole denemeler yapsanızda rollınlerden sonra bı bahanenız kalmasa ve zaten arabanız daha ıyı yurucegınden sonuclar gayet bellı olur kımsenın bahane bulmaya yada solemeye nedeni kalmaz.Bence si a helal olsun ve sedan olmasıda cok buyuk dezavantaj buda cok onemlı!bence fanatıklıgı bırakın bende 106 kullanıcısıyım ama Sİ a helal olsun demek gereklı vıdeoyu ızlemeden once 106 gecmıstır dedım ama benı sasırttı.emegınıze saygı duyulmalı bence kazasız belasız surusler.
yazmak istemiyodum ama; videonun başı yok ortası yok sonu yok gibi polemiklere gerek yok, ankara'da benim diyen vti'lara 3-4 boy attım ve mustafayla (si'la) yaptığımız 3-4 denemede de peşimi bırakmadı, 3'ün sonu ve 4'te şanzıman sayesinde ben kafa çıkarıyodum, başka yorum yazmıycam ama satılan si benim diyen 106'yı yine alır yine alır, adamın debriyajı bitik ve benim bildiğim köprünü altına kadar yada 180'e kadar yapılır, o araç zaten o hızlarda kewsiciye giriyor....
KRC ile benim delSol kardeşler zatensen hiç merak etme, sayısız roll yaptık onunla, Şeref Abi öz abim gibidir, onu bu konuya dahil edip ayıp etmek istemem, onunla aramızda ayar ve deneme anlamında roller var, aynı speclerde zaten 2 boy önüdeyim KRC'nin, eğer si benimle bu kadar geliyorsa ben yineliyorum, benim diyen 106'yı hertürlü yer, benim 3-4 boy aldığım 106'lar var, onları rahat alır. Bu da son mesajım bu konu için
![]()
artı zaten başka 106 larla neler oluyo biliyosun niye uzatıyosunki onu çözemedim?[/QUOTE]
+9999![]()
başka 106 larla noluomuşki onu anlamadım? keşke bu yarışın sonunun videosunu çekseymişiz yaa konu bu kadar uzamazmş o zaman![]()
06 JJ 682 YeLLow 106 GTİ
06 JR 915 YeLLow MİNİ COOPER
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)