User Tag List

Sayfa 15/16 İlkİlk ... 513141516 SonSon
299 sonuçtan 267 ile 285 arası

Konu: civic si ve 106 gtı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ByShaGGy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    walla bu videonun sonuna dogru aranızda en az 3 boy wardı ben otobandaydım ıshak abi (YM 106) Öndeydi videonun devamınıda çekseydiniz keşke. tam YM 106 geçioken kapatmşsınız...

ouzs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    si 200 lerde kesiciye giriyo çünkü. ondan 2-3 boy geçmesi normal ym 106 nın.. hala uzuyo ya bu konu ona şaşırıyorum..
    *On3r*

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ouzs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    si 200 lerde kesiciye giriyo çünkü. ondan 2-3 boy geçmesi normal ym 106 nın.. hala uzuyo ya bu konu ona şaşırıyorum..
    ne güzel işte bırak uzasın

RS609 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yarım saattır butun yorumları okudum.ben daha rollınten sonra gereksız yorumlar yapılmayan cok az rollıng gordum bu rollınglerın kanunu gıbı bırsey.
    si gayet basarılı yuruo.en son koyulan vıdeodada 106 once baslamıs si duzgun kalkamamıs bence 106 nın sahıbı olsam bu vıdeoyu koy dıe ısrar etmezdım cunku hıc tatmın edıcı bı vıdeo deıl ben 106 kullanıcısı olarak bole bı vıdeodan tatmın olmazdım si kotu kalkmasına ragmen gayet basarılı yurumus.106 dan cok daha iyi bir sonuc beklerdım si duzgun kalkmadıgı ıcın.Si sahıplerıde keske debrıyajınızı yaptırıp ve duzgun guzel bır egsoz alıp ole denemeler yapsanızda rollınlerden sonra bı bahanenız kalmasa ve zaten arabanız daha ıyı yurucegınden sonuclar gayet bellı olur kımsenın bahane bulmaya yada solemeye nedeni kalmaz.Bence si a helal olsun ve sedan olmasıda cok buyuk dezavantaj buda cok onemlı!bence fanatıklıgı bırakın bende 106 kullanıcısıyım ama Sİ a helal olsun demek gereklı vıdeoyu ızlemeden once 106 gecmıstır dedım ama benı sasırttı.emegınıze saygı duyulmalı bence kazasız belasız surusler.

capcapca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RS609 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yarım saattır butun yorumları okudum.ben daha rollınten sonra gereksız yorumlar yapılmayan cok az rollıng gordum bu rollınglerın kanunu gıbı bırsey.
    si gayet basarılı yuruo.en son koyulan vıdeodada 106 once baslamıs si duzgun kalkamamıs bence 106 nın sahıbı olsam bu vıdeoyu koy dıe ısrar etmezdım cunku hıc tatmın edıcı bı vıdeo deıl ben 106 kullanıcısı olarak bole bı vıdeodan tatmın olmazdım si kotu kalkmasına ragmen gayet basarılı yurumus.106 dan cok daha iyi bir sonuc beklerdım si duzgun kalkmadıgı ıcın.Si sahıplerıde keske debrıyajınızı yaptırıp ve duzgun guzel bır egsoz alıp ole denemeler yapsanızda rollınlerden sonra bı bahanenız kalmasa ve zaten arabanız daha ıyı yurucegınden sonuclar gayet bellı olur kımsenın bahane bulmaya yada solemeye nedeni kalmaz.Bence si a helal olsun ve sedan olmasıda cok buyuk dezavantaj buda cok onemlı!bence fanatıklıgı bırakın bende 106 kullanıcısıyım ama Sİ a helal olsun demek gereklı vıdeoyu ızlemeden once 106 gecmıstır dedım ama benı sasırttı.emegınıze saygı duyulmalı bence kazasız belasız surusler.
    tesekkurler arkadasım ıyı dıleklerın ıcın arac gecen hafta ıcı satıldı
    RACE WERKS

Golf awd turbo 500+

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nicomedia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah si çok fena.... erkut emeginize saglık
    106 da arabasına güvenmiyosa yada yürümüyosa arabası denemesin arkadaş...
    denediyse de nos basmış çonta yakmış sıkıştırma düşükmüş demicek kimse
    +5500 sonuna kadar katılıyorum adam arabasına güvenio ki deniyo bunu uzatmanın mantığı yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TURBONUR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +5500 sonuna kadar katılıyorum adam arabasına güvenio ki deniyo bunu uzatmanın mantığı yok
    adam zaten videonun devamında geçiyo.uzattığı flan da yok.gerçi araba bize geçti.bi sıkıntı yok.sadece videonun tam konulmadığı sıkıntısı vardı onada bu satten sora gerek kalmadı

minimal_freak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazmak istemiyodum ama; videonun başı yok ortası yok sonu yok gibi polemiklere gerek yok, ankara'da benim diyen vti'lara 3-4 boy attım ve mustafayla (si'la) yaptığımız 3-4 denemede de peşimi bırakmadı, 3'ün sonu ve 4'te şanzıman sayesinde ben kafa çıkarıyodum, başka yorum yazmıycam ama satılan si benim diyen 106'yı yine alır yine alır, adamın debriyajı bitik ve benim bildiğim köprünü altına kadar yada 180'e kadar yapılır, o araç zaten o hızlarda kewsiciye giriyor....

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı minimal_freak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazmak istemiyodum ama; videonun başı yok ortası yok sonu yok gibi polemiklere gerek yok, ankara'da benim diyen vti'lara 3-4 boy attım ve mustafayla (si'la) yaptığımız 3-4 denemede de peşimi bırakmadı, 3'ün sonu ve 4'te şanzıman sayesinde ben kafa çıkarıyodum, başka yorum yazmıycam ama satılan si benim diyen 106'yı yine alır yine alır, adamın debriyajı bitik ve benim bildiğim köprünü altına kadar yada 180'e kadar yapılır, o araç zaten o hızlarda kewsiciye giriyor....
    1.o araba artık bizde sayılırda genede söylemekte fayda var benim diyen 106 yı geçemiyo

2.sana bigün KRC vteci ayarlıyalım 3-4 boyu bi görelim
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

bladerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.o araba artık bizde sayılırda genede söylemekte fayda var benim diyen 106 yı geçemiyo

krcnin eski halini geçiyodu zaten delsol ecu sonrası geçilmeye başladı
    araba demek sizde ne kötü di mi adi si gitmeyen araba
    ECUTECH İstanbul

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

KRC ile benim delSol kardeşler zaten sen hiç merak etme, sayısız roll yaptık onunla, Şeref Abi öz abim gibidir, onu bu konuya dahil edip ayıp etmek istemem, onunla aramızda ayar ve deneme anlamında roller var, aynı speclerde zaten 2 boy önüdeyim KRC'nin, eğer si benimle bu kadar geliyorsa ben yineliyorum, benim diyen 106'yı hertürlü yer, benim 3-4 boy aldığım 106'lar var, onları rahat alır. Bu da son mesajım bu konu için

Cihan Çizmeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    KRC ile benim delSol kardeşler zaten sen hiç merak etme, sayısız roll yaptık onunla, Şeref Abi öz abim gibidir, onu bu konuya dahil edip ayıp etmek istemem, onunla aramızda ayar ve deneme anlamında roller var, aynı speclerde zaten 2 boy önüdeyim KRC'nin, eğer si benimle bu kadar geliyorsa ben yineliyorum, benim diyen 106'yı hertürlü yer, benim 3-4 boy aldığım 106'lar var, onları rahat alır. Bu da son mesajım bu konu için

Hep okuyorum ağzımı açmıyım diyorum ama Chip filtre eksozlu düzgün sağlıklı bi 106'yı geçiceğini sanmıyorum.Ama yeniliyorum arabanın maşallahı vardı her türlü kovalar biçok aracı ve Chip filtre eksozlu 106'ların yüzde 80inide geçer gayet güzel yürüyordu
    PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3

capcapca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

araba bizde dıyosun denedık dıyosun ama arabanın orjınal halıne cevrıldıgını soylemıyosun o halıyle 1-2 boy gerıden geldıyse yıne cok ıyı
    RACE WERKS

Golf awd turbo 500+

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı capcapca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araba bizde dıyosun denedık dıyosun ama arabanın orjınal halıne cevrıldıgını soylemıyosun o halıyle 1-2 boy gerıden geldıyse yıne cok ıyı
    hiç farketmez.ister eski hali ister sendeki hali benim diyen 106 yı geçemez.boşu boşuna konuyu uzatmayalım

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

krc yi geçiosan bizim 106 yıda geçersin..denemek istermisin bugün müsaitsen?

Alıntı capcapca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    denedikmi diyorum nerde demişim?

artı zaten başka 106 larla neler oluyo biliyosun niye uzatıyosunki onu çözemedim?
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

redzone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne roll mus be arkadas

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    artı zaten başka 106 larla neler oluyo biliyosun niye uzatıyosunki onu çözemedim?[/QUOTE]

+9999

ByShaGGy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    başka 106 larla noluomuşki onu anlamadım? keşke bu yarışın sonunun videosunu çekseymişiz yaa konu bu kadar uzamazmş o zaman
    06 JJ 682 YeLLow 106 GTİ
    06 JR 915 YeLLow MİNİ COOPER

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    krc yi geçiosan bizim 106 yıda geçersin..denemek istermisin bugün müsaitsen?
    teşekkür ederim, ben sadece ayar yapan ve kendi araçlarını görmek isteyen dostlarımla deniyorum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)