orçun kantara çık sen bence bi ara.senin araban 900 kg altına düşmez fazlası var eksiği yok
maşşallah vts ayıklamış![]()
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
madem hafiflemiyor kolayla neden sokersiniz yaw![]()
2022 XC90 kiralık spec & 2022 A5 40 TDI & 2017 Golf 1.6 TDI Highline yazılım
2022 Haybusa full bolt on & 2021 Multi V4S & Kymco Lucky S
Dun orda gecen muhabbetı sende bılıosun kardesım gozunle gordun kulagnla duydun.
Ben yıne soluorm bnım kızdgm nokta bnden habersz adam bnmle gaz basıo ve yıne bnden habersz vıdeo eklıo..Ben oraya vtec ıcın gttım ve bas bas soledm baska kımseyle denemm dıe.
Yoksa ben zaten kndsne solemstm arabmı hazrlıım cıkar denrz uzun basarız kesıcıye grer bırakırsn dıe.Ki zaten gecmesıde lasım o speclerle.Maksat muhabbet olsun ama orcunda muhabbet denen bıse yok.
eet arkadaşlar siz biliyorsunuz ben bişi demiyorum size siz alışmışsınız video da geride kalanı ezmeye adam bastımı basmadımı specleri varmı yokmu arabası yüklümü boşmu siz anca sonuca bakıyorsunuz önde giden kimse onu tebrik edin geçileni ezin
kilo madem fark ettmiyor orçun ben tekken siz iki kişiydiniz yanındaki de video çekiyordu ben sağından geçerken onu koysana.....?? ben stepne bile sökmedim
Bende sana deneyelım desem dene gec vıdeonu koy sıkıntı yok tebrık etmesını bılırz bız.
Ama senın yaptgnın ne oldgunu yazmıcam burda anlattgım kadaryla anlayan anladı zaten..
orcun yaptıgın ayıptır olm pazara gıdıp yanındakı adamı pazarlama..o adam senın araban yurusun dıe gecenın bı yarısı kapısında arabana flıtre takıcam dıe ugrastı sımdı artıslık yapmanın anlamı yok..yine denenır senınlee..cekılır vıdeo koyulur sen susarsın anlıyanlar yorum yapar..sende eksıgın varsa gorursun mılletın kredısınden gırdın askerlıgınden cıktın..yakısmıyo..ben senın arabandankı arazayı buldugumda elımı opuyordun kapımı acıyordun ıkı gun sonra bana sık kaldırmaya basladın orda işte senın benım gozumde bıttıgın andır o gun e kadar hep soluyordum butun arkadaslarında bılır bu cocuga yardımcı olun yurutun arbasını dıe ama sımdı kalkıp sen kendı arkadaslarına böle yaparsan gıdecegın yer bellı..o adam sana hıc demıo bı otabanlarda kaldıgın gunlerii..??? sadece o adam geldı yanına.?? kac km gerı gıttı adam..ve senın zaten waf yaran var sınır yapma bı sekılde ne olursa olsun en fazla 220 dedıgınde yanından gecer kasma kendını...veya adam arabanın ıcını her yerını bosaltıp hafıfletse senın gbı ne yapıcaksın.??) az akıllı ol olm ..sana daha oncede soledım..cami duvarına deil WC ye...
kesinlikle katiliyorummorcun her actigin konuda olay cikio herkese atar gider.adamin yanina gidip yuzune kanka diosun formda yok askerlik yok cart yok curt onlarla konunun ne alakasi war..??ferhat kac defa demis orda ben vtecle basicam baska kimseyle denemicem VAF hazir degil cunku suan sen ordan atlamissin sonra sonuc video.senin 306 zamnndan beri ferhati gecme derdin,ne cabuk unuttun arabana filtre yaptigimiz gunleri.ayiptir yaptigin
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)