User Tag List

Sayfa 9/12 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
217 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: Ut vtec- waf vtec-um saxo vts

Ahmet_28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    orçun kantara çık sen bence bi ara.senin araban 900 kg altına düşmez fazlası var eksiği yok

Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşşallah vts ayıklamış
    MagicPerformance
    MegaSquirt Engine Management Systems Technician

Ne kingler gördük güle güle öldük...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    madem hafiflemiyor kolayla neden sokersiniz yaw
    2022 XC90 kiralık spec & 2022 A5 40 TDI & 2017 Golf 1.6 TDI Highline yazılım
    2022 Haybusa full bolt on & 2021 Multi V4S & Kymco Lucky S

Ferhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı necoone Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizim arkadaşlığımız bu mu ya nerdeyse her akşam beraberiz yüz yüze bakıyoruz ama
    geçmiş geçilmiş ne farkeder önemli olan dostluk kazansın arkadaşlar yorumları okuyorum
    o kadar boş bir muabet olmuş ki tebrik ederim bravo...
    Dun orda gecen muhabbetı sende bılıosun kardesım gozunle gordun kulagnla duydun.

Ben yıne soluorm bnım kızdgm nokta bnden habersz adam bnmle gaz basıo ve yıne bnden habersz vıdeo eklıo..Ben oraya vtec ıcın gttım ve bas bas soledm baska kımseyle denemm dıe.

Yoksa ben zaten kndsne solemstm arabmı hazrlıım cıkar denrz uzun basarız kesıcıye grer bırakırsn dıe.Ki zaten gecmesıde lasım o speclerle.Maksat muhabbet olsun ama orcunda muhabbet denen bıse yok.

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    valla kardeşim babamı görsem yolda roll yapalım dese denerim videoyuda koyarım abi

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vts sonuc olarak kac kg?
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Aytepe53
    Misafir
    eet arkadaşlar siz biliyorsunuz ben bişi demiyorum size siz alışmışsınız video da geride kalanı ezmeye adam bastımı basmadımı specleri varmı yokmu arabası yüklümü boşmu siz anca sonuca bakıyorsunuz önde giden kimse onu tebrik edin geçileni ezin
    kilo madem fark ettmiyor orçun ben tekken siz iki kişiydiniz yanındaki de video çekiyordu ben sağından geçerken onu koysana.....?? ben stepne bile sökmedim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende sana deneyelım desem dene gec vıdeonu koy sıkıntı yok tebrık etmesını bılırz bız.

Ama senın yaptgnın ne oldgunu yazmıcam burda anlattgım kadaryla anlayan anladı zaten..

TC_VTEC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Way be konu nerden nereye geldi....

Metin Bilen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcunnn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ferhat 5 tane video var 5 şindede 3 lü basıyoz neyse gerek yok başka video koymaya
    koy bakalm orcun koyy...koyanada koyarlar.))) bıde benle işee bakalm.??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ferhat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senın arabanın speclerınde denıcegın arabalar bellı yaVrum..Onlarla dene vıdeo yap

Eksoz fıltre dıcem ama fıltrem yok desem yernde olur.Bole bı vtec gecnce sevnırsın sen.

Daha dogrusu arabana turbo yapar eksoz fıltrelı saxoyu 1,2 boy gecsen sevnrsn
    ya olm cocuk ezelden berı dıyıp duruyodu zaten WAF yanında bıle yurusem benım ıcın serefdır dıe sımdı böle bı ara bulmus kafasına gore vıdeo yapmıs bırak tadını cıkarsın.))

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı denizpc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya olm cocuk ezelden berı dıyıp duruyodu zaten WAF yanında bıle yurusem benım ıcın serefdır dıe sımdı böle bı ara bulmus kafasına gore vıdeo yapmıs bırak tadını cıkarsın.))
    Ya kanka ıı hatrlattın bak atlamısım onu

306 nın vıdeosunu hatrlıomusun aaaa saxoya bak

Neyse ya vtecle denedık sıkıntısı varms halletsn tekrar denıces baklm..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursoytam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    UM saxo 152 hp

ayarla dynoda 160 hp veren 940 kilo olan VTEC hemen denesinler
    kesinlikle katılıyorum. hodri meydan görelim bizde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation

Alıntı orcunnn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    allah allah yapma ya hatta o sıkıntıyı gideren var eski sahibiydi iyi hatırlarsan
    orcun yaptıgın ayıptır olm pazara gıdıp yanındakı adamı pazarlama..o adam senın araban yurusun dıe gecenın bı yarısı kapısında arabana flıtre takıcam dıe ugrastı sımdı artıslık yapmanın anlamı yok..yine denenır senınlee..cekılır vıdeo koyulur sen susarsın anlıyanlar yorum yapar..sende eksıgın varsa gorursun mılletın kredısınden gırdın askerlıgınden cıktın..yakısmıyo..ben senın arabandankı arazayı buldugumda elımı opuyordun kapımı acıyordun ıkı gun sonra bana sık kaldırmaya basladın orda işte senın benım gozumde bıttıgın andır o gun e kadar hep soluyordum butun arkadaslarında bılır bu cocuga yardımcı olun yurutun arbasını dıe ama sımdı kalkıp sen kendı arkadaslarına böle yaparsan gıdecegın yer bellı..o adam sana hıc demıo bı otabanlarda kaldıgın gunlerii..??? sadece o adam geldı yanına.?? kac km gerı gıttı adam..ve senın zaten waf yaran var sınır yapma bı sekılde ne olursa olsun en fazla 220 dedıgınde yanından gecer kasma kendını...veya adam arabanın ıcını her yerını bosaltıp hafıfletse senın gbı ne yapıcaksın.??) az akıllı ol olm ..sana daha oncede soledım..cami duvarına deil WC ye...

berkred - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah araçlara

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    orcun yaptıgın ayıptır olm pazara gıdıp yanındakı adamı pazarlama..o adam senın araban yurusun dıe gecenın bı yarısı kapısında arabana flıtre takıcam dıe ugrastı sımdı artıslık yapmanın anlamı yok..yine denenır senınlee..cekılır vıdeo koyulur sen susarsın anlıyanlar yorum yapar..sende eksıgın varsa gorursun mılletın kredısınden gırdın askerlıgınden cıktın..yakısmıyo..ben senın arabandankı arazayı buldugumda elımı opuyordun kapımı acıyordun ıkı gun sonra bana sık kaldırmaya basladın orda işte senın benım gozumde bıttıgın andır o gun e kadar hep soluyordum butun arkadaslarında bılır bu cocuga yardımcı olun yurutun arbasını dıe ama sımdı kalkıp sen kendı arkadaslarına böle yaparsan gıdecegın yer bellı..o adam sana hıc demıo bı otabanlarda kaldıgın gunlerii..??? sadece o adam geldı yanına.?? kac km gerı gıttı adam..ve senın zaten waf yaran var sınır yapma bı sekılde ne olursa olsun en fazla 220 dedıgınde yanından gecer kasma kendını...veya adam arabanın ıcını her yerını bosaltıp hafıfletse senın gbı ne yapıcaksın.??) az akıllı ol olm ..sana daha oncede soledım..cami duvarına deil WC ye...
    Ekstra bıse yasmaya gerek yok NOKTA

SeRKaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kesinlikle katiliyorumm orcun her actigin konuda olay cikio herkese atar gider.adamin yanina gidip yuzune kanka diosun formda yok askerlik yok cart yok curt onlarla konunun ne alakasi war..??ferhat kac defa demis orda ben vtecle basicam baska kimseyle denemicem VAF hazir degil cunku suan sen ordan atlamissin sonra sonuc video.senin 306 zamnndan beri ferhati gecme derdin,ne cabuk unuttun arabana filtre yaptigimiz gunleri.ayiptir yaptigin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SeRKaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kesinlikle katiliyorumm orcun her actigin konuda olay cikio herkese atar gider.adamin yanina gidip yuzune kanka diosun formda yok askerlik yok cart yok curt onlarla konunun ne alakasi war..??ferhat kac defa demis orda ben vtecle basicam baska kimseyle denemicem VAF hazir degil cunku suan sen ordan atlamissin sonra sonuc video.senin 306 zamnndan beri ferhati gecme derdin,ne cabuk unuttun arabana filtre yaptigimiz gunleri.ayiptir yaptigin
    Acıma dula yetıme doner koyar g...ne bosuna dememsler..

SeRKaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ferhat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Acıma dula yetıme doner koyar g...ne bosuna dememsler..
    aynen o durum iste..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)