imhotep Nickli Üyeden Alıntı e ne var bunda ben hem içiyordum hem yanımda hatun takılıyordum canımız sıkıldı dedik roll yapak ROLLU yanlış yerlerde aramışsın o zaman
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
TurboVtec Nickli Üyeden Alıntı kelin ilaçı olsa başına sürermiş hahah yok valla kanka
mmustu Nickli Üyeden Alıntı sieee abi bak öyle bişi varsa kan çıkar ne zaman gidecen ne zaman gelecen eğer hafta sonuna gelmeyeceksen vallaha iskenderde çizerim arabanı iskenderden aldımki bu akşam 6 gibi çıkıyorum haftaya salı gibi gelicem muhtemelen gelmemde direk kayseriye geçicem yani senin iş baya sürer muştu
stlegal Nickli Üyeden Alıntı ROLLU yanlış yerlerde aramışsın o zaman ilerleyen saatlerde yaptım ya
imhotep Nickli Üyeden Alıntı ilerleyen saatlerde yaptım ya Sanki ben vardım o sonundaki ek ne oluyo YA
stlegal Nickli Üyeden Alıntı iskenderden aldımki bu akşam 6 gibi çıkıyorum haftaya salı gibi gelicem muhtemelen gelmemde direk kayseriye geçicem yani senin iş baya sürer muştu ya varya öperler öyle işi canımı sıkma benim evinin otoparkına koysan bulurum arabanı
mmustu Nickli Üyeden Alıntı ya varya öperler öyle işi canımı sıkma benim evinin otoparkına koysan bulurum arabanı ama ceco gelsin belki olabilirimde Sen gelme
muştu git kele olm sana bi ayar yapsın O
BOOSTPROJECTS EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn. 100-200 - 8.5sn. N/A is the best.. Civic Hatchback
stlegal Nickli Üyeden Alıntı Sanki ben vardım o sonundaki ek ne oluyo YA senın komsuya bi guzellik yaptım abi hatırladınmı o geceyı hahahaha
TurboVtec Nickli Üyeden Alıntı muştu git kele olm sana bi ayar yapsın O Arkadaşım nickinden yeni olduğun belli hati git bakıyım hemen eski adamların muhabete girme
stlegal Nickli Üyeden Alıntı ama ceco gelsin belki olabilirimde Sen gelme hauhaua tabii yaa ceco canlı canlı dimi bizimki bakkal defteri hauhauhauhaua TurboVtec Nickli Üyeden Alıntı muştu git kele olm sana bi ayar yapsın O kelin ilacı bende hauhauhauah o gitsin önce zengin arabasını fakirletsin paıt patır geziyo
imhotep Nickli Üyeden Alıntı senın komsuya bi guzellik yaptım abi hatırladınmı o geceyı hahahaha Ne yaptın ALLAHIN delisini yolda bulmuşsun maymun karıyı
TurboVtec Nickli Üyeden Alıntı muştu git kele olm sana bi ayar yapsın O muhahaha muştu temizlen gel lan
mmustu Nickli Üyeden Alıntı hauhaua tabii yaa ceco canlı canlı dimi bizimki bakkal defteri hauhauhauhaua kelin ilacı bende hauhauhauah o gitsin önce zengin arabasını fakirletsin paıt patır geziyo Aşk olsun ne canlısı ne ölüsü ayağı alışsın çocuğun
stlegal Nickli Üyeden Alıntı Arkadaşım nickinden yeni olduğun belli hati git bakıyım hemen eski adamların muhabete girme pardon abii sizi çok sevdim size amca diyebilirmiyim ahuhaeuaheau
stlegal Nickli Üyeden Alıntı Ne yaptın ALLAHIN delisini yolda bulmuşsun maymun karıyı hauhaa tabi canım kedi ve ciger spec valla taş gıbı hatundu be
imhotep Nickli Üyeden Alıntı muhahaha muştu temizlen gel lan kanka önce bi hamama götür
stlegal Nickli Üyeden Alıntı Ne yaptın ALLAHIN delisini yolda bulmuşsun maymun karıyı huahuaa siieee o akşam yalvarıyodun banada ver numarasını diye imhotep Nickli Üyeden Alıntı muhahaha muştu temizlen gel lan kanka tertemizim stlegal Nickli Üyeden Alıntı Aşk olsun ne canlısı ne ölüsü ayağı alışsın çocuğun dimi abi bak cuma akşamı geliyoruz cecoyla best kankam artık
TurboVtec Nickli Üyeden Alıntı kanka önce bi hamama götür bencil şişko pislik herif..hauahuaha hamam paklamaz onu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları