amin....
:D:D
sizin gibi gençleride görmek isteriz..:icon_tup:
Printable View
not:
"down pipé" birlesik yazilir,
egsozt piping diye biseyde olmaz :)
maşallah video süper araçlar zaten süper çok keyifli denemeler olmuş
Maşallah cok cekişmeli olmuş :)
kazasız belasız iki aracada masallh.:)
cok guzel olmus allah araclarınızın tekerlerine zeval vermesin...
İki denemedede özelikle ikinci denemede siyah hb.civic baya lag da kaldıkdan sonra yürümüş..
5800-6000 devir aralıklarında iki setup için de daha eşit ve çok daha zevkli denemeler çıkar iki aracada kocaman bir maşallah , Allah kaza bela vermesin..
maşallah iki aracada.çok keyifli olmuş
maşallah araçlara , videoda çok güzel olmuş :)
Maşallah ikisine de :) Video da güzel olmuş elinize sağlık :)
maasallah ıkı aracada
örneksiniz
etkisi olabilir aynı zamanda kadran videosunda lag a kaldığını görebiliyorum. denenen devirler 30r için full boost iken 60-1 için değil hatta turbonun yeni yeni geldiği devirler diyebilirim.Bu da videoda bariz bir şekilde görülüyor Turbo geldikden sonra fark kapanıyor.. daha yüksek devir aralığında denemede başdan itibaren alır ve arkadan kapadığı fark kadar + boy olarak önde olucaktır.
hb daha iyi yürüyor gibi geldi bana : ) izlemesi zewkliydi yine.. emeği geçenlerin elleri dert görmesin..
Çok güzel deneme olmuş video çok kaliteli hb bir tık daha iyi yürüyor gibi iki aracada maşallah.
masallah her iki aracada.hocam videolar1n cok guzel ellerine sagl1k
masllah ıkısıne de denk olmusunuz bırbırınıze,ayrıca roll flan bahane vıdeo duzenlemesı cok guzel yıne ;)
Maşallah araçlara. Özlenen video. Mis gibi. Devamını bekliyoruz:)
masallah 2 aracada kazasız belasız,vıdeolar on numara:D neden soktum kı arabayı:D:D yenı ıle ıns dıelım:D
videoları henüz izleyemedim ama, kompleks yapmadan , hırs yapmadan arabalarınızı denemekten çekinmediğiniz için sizleri kutlarım, sözüm meclisden dışarı.
video güzel araçlar ayrı bi güzel maşallah:)
maşallah valla harika olmuş ;)
ohhh super olmus ortmenim,allah turbonuza zeval vermesin
defalarca masallah. hem araclara Hem kullanıcılara . Hem Çekene :)
Junıorlar olarak severek takıp edıoruz :)
oHa ! cok zevkli olmus,izlemesi giris gelisme sonuc..valla cok guzel video olmus,araclaradda masallah ,kazasiz belasiz (Y) .
maşallah her 2 araca , hem araclar hem video 10 numara ;)
mutluay a biri hala vites dersi vermemiş bak ben tolgaya verdim o dersi arabayı satttı AHAHAUHAAUHA :) maşllllah 2 aracada kazasız belasız
masallah masallah. deneyecek arabaların olması cok ıyı bı kere. sureklı cogalıyorsunuz. ızmıre tasınıcam heralde :):)
Maşallah araclara kazasız belasız :)
Masallah araclara Allah kaza bela vermesin:icon_tup:
hepimize kazasız belasız-dertsiz tasazız -kavgadan gürültüden uzak sürüşler dilerim.
defalarca izlettiriyor video kendini bee çok güzel bir edit :)
valla mutluay hocamın video kurguları süper :D
sırf bu kurgular için hocamla denenir :D
massallah araclarada ne ara denendi:)bi kaç aya izmir geceleri daha renkli olacak gibime geliyo:)
ohh ohh maasallah ıkısıde goruntu olarak cok yakısıklıymıs, gider olarakta hızlılar maasalah... allah sohbetınızı arttırsın...