çok çekişme olur ilerde maşallah araçların dısında videonun hazırlınışıda çok güzel ;)
Printable View
çok çekişme olur ilerde maşallah araçların dısında videonun hazırlınışıda çok güzel ;)
güzel denemeler...
maşallah Mutluay hocam ve Erol abim Allah muhabbetinizi daim eylesin :)
Maşallah Mutluay ve Erol kazasız belasız devamını bekliyoruz :)
iki aracada maşallah kazasız belasız. hoca eline sağlık videolar harika olmuş. erol biraz daha aloşınca daha güzel videolar seyredicez galiba ...
amin saolun arkadaşlar..
örtmenim eline sağlık özdin abide güzel çekim yapmış haniiii
ikiside ne güzel gidio öle bundan sonra biz böle çekişmeli zevkli çoook video izleriz erolll
eroll üst devirde iii gidiosun mşlllah..
Harika Denelemer Harika Uyum.
Allah Muhabbetinizi Daim Etsin.
Mükemmel, Çok Beğendim.
Ayrıca Videoda Çok Güzelmiş :)
Kazasız Belasız.
hayırlısı..:)
çok güzel hazırlanmış bir video araçlarda ayrı güzel elinize sağlık
Hey maşallah araçlar süper gidiyor.
vay bee ne videoyduu... ellerinize ve ceplerinize saglik
maslalh bela makınalar
Maşallah Araçlara Güzel Denemeler Olmuş Kazasız Belasız Sürüşler
harika...
allah kazadan beladan korusun her ikinizi de :)
Arkadaşlar okuldayım, mesajları okudum biraz ama cevap yazamıyorum. Kısa bir cevap yazma fırsatım oldu şimdi. Teşekkür ederim iyi dilekler için. Cümleten AMİNNNN diyorum tüm techturkey ailesi için.
maşaallah her 2 aracada :)
Walla çok güzel video ve deneme olmuş Allah dostluğunuzu daim ettirsi abicim.
1. deneme çok güzelde 2. denemede HB lag'e mi kaldı?Yada okuduğum kadarıyla Cool fren gaz mı yaptıda o fark o kadar açıldı merak ettim :)
keşke yer olsada günduz denemelerı olsa şu vıdeolarımız yaa :)
Guzel bı kısa film olmuş elınıze sağlık;kazasız belasız nıce denemelere..
video çok güzel olmuş emeğinize sağlık araçlara maşallah ;)
Masallah ikisine de, cok keyifli olmus gercekten..
aminn...
saolun arkadaşlar biz hocamla dahaa çoookkk deneris:)
kazasız belasız cok güzel denemeler...
erol senın ust kapak komple işlimi valve sizelar farklı felanmı + manıfold v e kelebek varmı
tam kardes isi olmus :) elinize saglik
kilolar nedir tartildimi araclar ?
araclar orj. kg. larında
çok güzel hareketler bunlar :))))
saolsın... haklısın, bundan sonraki bir kaç denemeyi başka diğer arabalardan çekelim. hatta aynı anda iki kamera daha iyi olur..
saoalsın. baştaki, Ennio Norricone-The Good the Bad and the Ugly. sondaki; MustangLightning-GoodBadUgly.
ehehe, saolasın, her kezin duymayı isteyeceği bir cümle.
Amin erolcum, kazasız belasız nice denemelere inşallah.
tolga serinin ilerleyen bolumlerine katılacak ve üçlüyü tamamlayacak. Yeri hazır ve adı hazır. :icon_tup:
nedir bu usadakilerden çektiğim :D şaka şaka. düzeltme için teşekkürler.
Amin bilal, cümleten. :icon_tup:
Teşekkürler. Evet erol şu an benden bir adım ilerde. Turbosu yukarılarda çok iyi dolduruyor. Egzantriklerinin de avantajını kullanıyor. Basıncı açtığında turbosu çok daha verimli çalışacaktır. :icon_tup:
Aynen budur. Teşekkürler.
Saolasın tunerım ösgünüm. elimden geleni yapıyorum işte. bir geldinde öğretirsin artık. bu arada mertcan da kulağı parçalamış senin stil vites atma ile :D
ehehehe, teşekkürler. Valla bekleriz izmire, biz de çok memnun oluruz, eminim siz de :D
ehehehe. seni seni, denemek benimle param için, pardon, kurgularım için deneyeceksin ha :D:D
AMİNNNNNN. :icon_tup:
Ehehe, bi ayağım yanlışlıkla frene takılmışolabilir :D erolun turbosunun daha büyük ve journal bearing olamasının da dez avantajı var ilk harekette .
Sen de car da bağımlılık yaptık janem. sensiz olmass :icon_tup:
Ayrıca tek tek teşekkür edemediğim tüm arkadaşlara koccaman teşekkürler. :icon_tup::icon_tup::icon_tup:
CÜMLETEN KAZASIZ BELASIZ PROMLEMSİZ...