bu arabalar tanıdık geliyor...
Konya'nın En Hızlı Golfü
arkadaş opeli tanıman gerek burdan anlam çıkartman için 2 şanzumanı istersen üstüste koybırak 4 çekeri gt nin 4 çekeride var hazır öyle alır uraşmazsın
gt lerde genellikle f18 vardır vites araları uzundur f20 koyarsan bayaa farkedecektir + bide f 20 ile oynadınmı anlayan anladı
f 18 liye ayrı ayar f20 ye ayrı ayar ayrı yazılım vsvsvs
bu arada kim yapar yapmaz std egzantriğe tımıng ama ben 12 senedir yapıyorummillet tımıngın ne olduğunu bilmezken bilende bilir bnm stok gsı larımın ne doluları geride bıraktığını işte bu fark tımıng den şimdi tımıng ı bilmeyen yok farkıda ama ayarları iyi yapabiliyosan farkıda göreceksinki değsin
gt çok kullandım inan astra gsı dan kat kat daha iyi yol tutan bi araçtır kg fazlalığındanda kurtul bak neler yapacaktır
ewt 4.2+ enjektörlerde ve pompada tabiki ooof masrafa bak![]()
örenecekler örenecekler okuyup anlamı çıkarmadan yazmamayı
A gt lerin f 18 olduğunu bilmeyen çoktur yerine f20 ye geçeceksin manasıdır o ama doğru bu kısa terimleri opelciler bilir opel binicileri diil
(üstte gerçek opelciler var kimseden tepki yok anlamışlar neticede demek isteneni )
neyse konuya dönelim dağılmadan
yada derimki şimdi f20 de dil koy M32 bak gt neler yapıcak![]()
opeli tanımasam iki tane sanzıman koydugunu solemezdim.. yazdıgın listeye iyi bak iki tane sanzıman yazıyosun ikisinib irlikte nasıl takacaksın arabaya? komik komik yazıların var zaten taymink miş.. eyvallah senin essegin kancık olsun![]()
msjlarım sılınmıs![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Senin araba o derviş usta
hafta sonu sıkıntıların vardı çözüldümü
erdoğanı bekliyoruz vtec le bi denemek istiyoruz ayrıca
polemiğe girmeye gerek yok arkadaşlar.
bu timing'i konyada yapabilecek pek kimse bilmiyorum. burdaki GT lerin alayı stock zaten. konyada anca tofaş turbolanır. biraz araştırayım f20 piyasasını ve timing i bu arada balyoz gibi jantlarıda söktüm cidden ağırmış. 16" adanalı taktım biraz rahatladı gibi.
ayrıca mevzu golf'ü 3 boy 5 boy geçmek değil. giderini yükseltebilmek. derviş "Rugal" de dostum bi sıkıntı yok yani.
beyin özürlülere laf anlatmak zordur ve inan çok ta var yanlış anlama seni o kategoriye koymuyorum:, ama vectra gt de f18 olduğunu ve f20 takılırsa daha güzel yürüdüğünü kısaca belirtmemi anlayamayacak kadar cahilsen lütfen bnm yazılarımın üstüne yazma da formu boş yere germe ok ordan 2 şanzuman mı vs mi felan falan gereksiz polemik yaratmaya çalışan anlamsız bi yazı yazmışsın nedir bu yaa ?? sana yakışanı yapki herkez yakıştırsındolduruşla başkalarının laflarını taşıma ok kardeşim hep kendin ol ve anlamadanda yorum yapma
sen bana de bakalım dünyaada 2 tane şanzumanlı bi araba var ok o zaman varır bizde takarız
senin isteğinle
![]()
komik komik yazıların var zaten taymink miş.. eyvallah senin essegin kancık olsun[/QUOTE]
ben sana komik bi site veriim sen oraya takıl baksana nelere takılmış kalmışsın
bu eşşeğin kancık vs üslübunu düzelt adam gibi yazı yazacaksan yaz terbiyesizleşme
Emre KAAN ankara YAŞ 20 ?? pardon büyük biri sanıp ciddiye almışım seni yaş 20 olunca bunlar normal sana işin gücün rast gelsinsenin ( 20 ) engin tecrübelerinden faydalanmak lazım tabiii
polemiğe girmeye gerek yok arkadaşlar.
bu timing'i konyada yapabilecek pek kimse bilmiyorum. burdaki GT lerin alayı stock zaten. konyada anca tofaş turbolanır. biraz araştırayım f20 piyasasını ve timing i bu arada balyoz gibi jantlarıda söktüm cidden ağırmış. 16" adanalı taktım biraz rahatladı gibi.
ayrıca mevzu golf'ü 3 boy 5 boy geçmek değil. giderini yükseltebilmek. derviş "Rugal" de dostum bi sıkıntı yok yani.[/QUOTE]
bencede girdik bi kere cehaletle neyse
bak jantlar ewet gt de çok ağır + kapı içleri barlar bayaa bi kg yapıyor daha çok şey var 200 net atarsın ama odaklı noktalardan denge misali sana nerden ne atacaksın liste gönderirim bu vectra a gt leri o kadar iyi tanırımki opelde torbalıda çalışırken bizzat montajındada bulundum ama onlar x20xew di farkmaz kasa aynı aksesuar değişik kg da aynıönce bi kantara çıkartsana arabanı konyada vardır bi parada almazlar burda 10 tl ye çıkarıyoruz hafifletmeyide ona göre yaparsın bak bakalım std kg ı ile arasında ne farklar var ?
teşekkürler usta.
bugun bi temiz e30 325 ile denedim 1 boya yakın farkla aldım. 2 kalkışı. çokta şaşırdım. ya o gidemiyodu ya ben fazla gidiyorumama roll de beni öpeceğine eminim
![]()
şuan golfe yaklaşman imkansızlaştı ahmetcim... speed2 yüklendi ... Gelirse 5-6boy fark eminim![]()
Passat 2.0 Tfsi 200hp,+chip,egsoz,havafiltresi
Vs Golf 1.4 140hp,+chip+egsoz,Hava Filtresi...
Sonuç Ne olur....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)