beni c55 amg ile olan etkiledi valla oyle her babayigidin harcı degildir o arabayla yurumek helal olsun![]()
mutşeme ötesi..
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
ses dehset verici![]()
çoook güzel ya sesi fln bitirdi beni maşallah
350 Z cok geride kaLDı![]()
maşallah çok güzel olmuş, keşke türkiyede olsaydın güzel araçlar var senin dişine göre güzel denemeler olurdu. hayırlı olsun tekrardan.
Failure is not an option.
butun yorumlar icin tesekkur ederim.
NIF Vtec -> arabayi turkiyeye getirmeyi cok dusunuyorum ama yani guvenemiyorum getirirken yolda bisey olurmu, bide yani bendeki parcalar TR de yok. En basitinden on tamponum. Allah korusun bisey olsa yenisini nasil koyarim. TR de yollar zaten berbat arabayi kullanamam yolda burda bile altini surtuyo. Bide bizim ist teki evde garaj yok. Sokakta birakamam da arabayi.
Anlicagin 1000 tane neden var getirmemem icinyoksa ben cok istiyorum
BATIKAN
ucaga yüklüceksin gümrükte alıcaksın bundan korkucak bişi yok bence cünkü zaten sigort şirketleri var kargoyu sigortlayan
kaza yapmıcak şekilde kullanabilirsin zaten genelde rolling yaparsın burda
ayrcca Allah göstermesin oldu da başına bir iş geldi burda bir sürü kaliteli fiber ustaları var
tapmon plastik ise meraklanma onlarıda tamir ediolar
daha düşük araçlarla bütün istanbulda dolaşıoruz
özel otoparklar var aracını bırakabilcegin hemde ucuz
bence bizi böle bir aractan esirgememelisin
hemde burdaki bir sürü araclada arabanı denemş olursun bizde eksikliklerimizi öreniriz senden feyz alırız yani anlıyacagın
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Yollanan arabalarda "crate damage" dedikleri olayi cok gordum. Ama hasarsiz olarak yollanmis arabada gormedim degil.
valla haklisin ama ben zaten 2 ayligina falan geliorum TR ye, degmez yani yoksa cok isterim. Bide simdi burada birkac yer sponsorluk veriyo eger anlasirsam bu sefer getiremem arabayi cunku burdaki fuarlara goturmem gerekiyor arabayi. Allah kismet ederse bi lastik sirketinle anlasicam (ya dunlop yada BFGoodrich) cunku benim icin en feci masraf o. lastik dayanmiyo
PS: Insallah kisa zamanda yollarda bana yakin bir s2000 geziyor olucak
BATIKAN
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)