vayy vayyy vayyy yawruyu almış sıkmayada başlamışşş sevsinlerrr hayırlı uğurlu olsun allah nazarlardan saklasınnn her iki aracada maşallah boracım sana ayrıca maşallah![]()
Honda Tech - Ankara
Honda Tuning & Service Garage
en doslu S2000 ist dışında bir araç
henüz araba tam bitmediği için specleri yazmicam.
hız olarak da benim bildiğim 2 tane araç var, EZN ile denemedik onları müsait bi zamanda kardeşçe deneriz hepimiz sorunun cevabını almış oluruz
ama bahsettiğim ist dışındaki araçtan çok ümitliyim son ayarları bitsin denemeye çıkıcak...
BATIKAN
Aman beyler en hızlı S2K filan hiç gerek yokBenim öyle bir iddiam da yok. Bende daha tek çıkışlı egzoz bile yok. Çift çıkışlı Skunk2 var. Ama denemek isteyen olursa seve seve denerim. Ama hala arabaya alışmaya çalışıyorum
![]()
Murat mutlunun s2000 i bayağı yüklü ve gideri iyi bildiğim kadarıyla 2.2 olduğunu duymuştum ama detayını bilmiyorum
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
yaw arkadaş her yerden video izleyebiliyorum bu streetfire.net denen uyuz siteden yükenince izleyemiyorum ..
na en dolu cas değil mi? ben öyle biliyordum bence en temizide odur10.000km'de diye duydum yanlış duymadıysam çok az çıkıyor zaten.Sc olarak şafak abininki var.Turbo olarak antalyada var.
NA en dolu ist dışı bir araçta ama araç şu anda istanbulda
kısmetse yakın zamanda ayarı biticek ve deneme şansımız olucak
bunun dışında ITB li olarak birtek benimki var
BATIKAN
ahaha ne bilimm olm tarihine mi baktım![]()
BATIKAN
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)