Diğer taraftada söyledim maşallah can![]()
teşekkürler, kadran videosu kalitesi kötüde olsa, eklenmiştir, tam 100 kmde basliyor 200 kmye kadar, zaten videodada anlaşiliyor![]()
arkadaşlar hepinize çok teşekkur ederim.
Ayrıca düzeltmek istediğim bişey var. Alper saolsun vıdeoları falan organıze edıyo ben pek analmadıgım için ama bi hata varki metanol yok sadece su basıyorum. miniyi bilen bilir metanol kıtı takıp en azından su basmadan kesınlıkle o hızlara cıkamassınız. sadece suyla bıle egt 1050 dereceye gelıyor. metanol koydugum zaman hem egt dusuyo, hem gıdıs baya bı degısıo. tahminimce 7saniye falan olur. metanol aldm fırsatım olursa oylede ceker koyarım.
özür diliyorum , bu hatamdan dolayi kusura bakmayin tekrardan
CCS Cooper Çok Sıkı bir Araç bidliğim kadarıyla geçen yaz maslakta ayak üstü konuşmuştuk sahibi ile orjinal cam tavan sökülüp pleksiden sanırım cam yapılmıştı araca
dogrudur yaa ama gecen yazla pek alakası kalmadı aracın![]()
iyi devir dönüyorsun zaten birşeyler değiştiği belli , eğer değerlere ulaşabilirsen paylaş lütfen merak ettim gerçekten![]()
yanlıs hatırlamıyorsam sıkıstırmada 9.3 custom egzatrıkte shricke yaptrıldı 296 derece civarı bısey. ınankı tam kombınasyonu bende bılmıyorum..
methanol suz 430hpyapanin da sabredenin de eline koluna saglik allah kaza bela vermesin,nazarlardan korusun rabbim..
f430 100-200 8,9 sanirim f430 172 beygir
![]()
cok tesekkur ederim arkadaşlar![]()
Maşallah, çok deli olmuş
I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)